Canon LV-S300

LV-S300

Vi præsenterer Canon-billedkvalitet på et helt nyt prisniveau - den budgetvenlige LV-S300 projektor, som giver lysstærke, klare SVGA-billeder. Lampens lange levetid og den nemme vedligeholdelse holder driftsomkostningerne nede.

Fordele

  • Fremvis klart i SVGA-opløsning (800 x 600 pixels)
  • Lysstyrken på 3000 lumen og kontrastforholdet på 2300:1 giver klare, livagtige billeder
  • 1,1x zoomobjektivet giver mulighed for fleksibel placering af projektoren
  • Direkte tænd/sluk fjerner behovet for at vente på nedlukning
  • Kompakt og let: kun 2,5 kg
  • Lodret keystone-korrektion
  • 5.000 t lampelevetid (6.000 t i Eco Mode)
  • 2 VGA-porte
  • Indbygget 2 W-højttaler

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-S300

Lysstærke, skarpe og naturtro billeder


Brugere med et begrænset budget, som har brug for en lysstærk, bærbar kvalitetsprojektor til en usædvanlig lav pris vil være begejstrede for LV-S300. Med sin standard SVGA-opløsning (800 x 600 pixels) sikrer LV-S300 klare billeder til publikum i miljøer som mødelokaler og undervisningslokaler. Projektorens lysstyrke på 3000 lumen og kontrastforhold på 2300:1 er imponerende for en kompakt enhed, mens DLP-teknologien leverer skarpe, nøjagtige billeder. Du kan placere projektoren mere fleksibelt takket være dens 1,1x zoomobjektiv - en betydelig fordel i mindre omgivelser såsom mødelokaler.

Praktisk at transportere


Med kun 2,5 kg er LV-S300 let nok til at bære fra sted til sted. Det gør den til et godt valg til mindre virksomheder eller skoler, som har brug for en enkelt projektor til en god pris til brug i en række forskellige lokaler og omgivelser. Med den direkte tænd/sluk-funktion kan du tage strømledningen ud straks efter nedlukning af projektoren, så du kan stille den væk uden at skulle vente på, at den køler ned.

Nem at sætte op


Du kan sikre dig, at billederne bevarer en perfekt geometri selv i små lokaler ved hjælp af den lodrette (+/-30 grader) keystone-korrektion. Som en ekstra hjælp til at opnå gode resultater i miljøer uden lærred kan du bruge farvekorrektionsfunktionen. Den kompenserer for farvning af billeder, når de projiceres på farvede vægge - så du kan vise klare billeder med naturlige farver, selv når der ikke er noget lærred.

Sænk omkostningerne - ikke kvaliteten


I tillæg til LV-S300's lave indkøbspris reduceres de samlede ejeromkostninger yderligere med en lampelevetid på 5.000 timers levetid, som kan forlænges til op til 6.000 timer med den energibesparende Eco Mode. Desuden reducerer Eco energiforbruget yderligere til kun 275 watt. Projektoren bruger mindre end 1 watt i standby. Eco Mode gør det også muligt at skabe et støjsvagt miljø uden distraktioner ved at reducere blæserstøjen til kun 29 dBA.

Alsidig tilslutning


Du kan projicere stillbilleder og levende billeder fra en række kilder med det omfattende udvalg af indgange på LV-S300- inklusive to VGA-porte. Læg lyd i høj kvalitet på præsentationerne med den indbyggede 2 W-højttaler.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-S300, dets funktioner og hvad det kan.

DLP

DLP

3-year-lamp-warranty-campaign