Canon LV-8235 UST

LV-8235 UST

Den alsidige LV-8235 UST med ultrakort fokus - 3D-forberedt med indbygget WXGA-opløsning - leverer billeder i stor størrelse på kort afstand, hvilket er ideelt til moderne virksomheds- og uddannelsesmiljøer.

Fordele

  • Ultrakort projektion leverer billeder i stor størrelse på kort afstand
  • Indbygget WXGA-opløsning
  • 2500 lumen
  • Kontrastforhold på 2000:1
  • Fleksibel installation
  • Automatisk opsætning
  • 3D-projektion
  • Indbygget 10 W-højttaler
  • HDMI-indgang og RJ-45-netværksport
  • Nem vedligeholdelse

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-8235 UST

Den ultimative kortfokus-projektor


LV-8235 UST tilbyder projektion på stor skærm, selv hvis pladsen er begrænset. Projektoren har et kompakt design og kan vise et billede på 80 tommer fra en afstand på kun 32 cm (med en installationsafstand på kun 2,4 cm). Med den indbyggede WXGA-opløsning (1280x800) og 16:10-bredformat er den ideel til brug sammen med moderne notebook-computere med widescreen. Fremlæggeren undgår at blive blændet, og der kastes ikke skygger på det projicerede billede, hvilket gør den perfekt til brug i klasseværelser og virksomhedsmødelokaler.

Billedgengivelse i høj kvalitet, leveret med fleksibilitet


Projektoren er utrolig alsidig, og de 2500 lumen sikrer klare og tydelige billeder, samtidig med at det imponerende kontrastforhold på 2000:1 leverer dybe sorte nuancer. Den fleksible installation giver en lang række anvendelsesmuligheder i klasseværelser, kontorer og erhvervslokaler. Den kan installeres i loftet eller på skrivebordet til den vægprojektion, der typisk bruges i undervisningstimer eller på møder. Bagprojektion er ideelt til videokampagner i butiksvinduer, restauranter, museer og lignende, mens projektion under bordet kan forvandle bordoverflader eller gulve til nyttige fremvisningslærreder.

Fremragende 3D på tæt hold


LV-8235 UST har en ultrakort fokusteknologi, hvilket betyder, at den kan projicere 3D på stor skærm i små lokaler. Den avancerede billedbehandlingsteknologi gør det muligt at gengive naturlige farver, selvom de projiceres på en tavle eller en farvet væg. Resultatet er uovertrufne præsentationer for besøgende i uddannelses- og erhvervscentre samt ved events eller produktfremvisninger. LV-8235 UST bruger metoden Frame Sequential Display, som skifter med høj hastighed mellem billeder til venstre og højre øje og kræver briller af typen Active Shutter, hvis billedet skal opleves i fuld 3D.

Uovertruffen lyd og billede


En indbygget højttaler på 10 W sikrer en bedre oplevelse ved at forstærke præsentationen med levende lyd, selv på steder hvor der ikke er adgang til et lydsystem. LV-8235 UST kan også projicere klare billeder fra digitale kilder vha. HDMI-indgangen.

Nem, økonomisk vedligeholdelse


Med en lang lampelevetid på op til 3.000 timer (i Eco) og et langtidsholdbart luftfilter med op til 4.000 timers levetid (i Eco) er LV-8235 UST meget økonomisk i drift, og vedligeholdelsen bliver nemmere. En indbygget RJ-45-netværksport gør det også muligt at overvåge og styre projektoren på afstand.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-8235 UST, dets funktioner og hvad det kan.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

Serielle kommandoer

Download de serielle kommandoer, der er nødvendige for at kunne konfigurere fjernbetjening af LV-8235 UST

LV-8235 UST Basic [PDF, 204KB]

LV-8235 UST Extended [PDF, 382KB]