Canon LV-7490

LV-7490

Med 4000 lumen er LV-7490 den mest lysstærke projektor i serien af ultralette modeller. Integreret XGA-opløsning giver klare, skarpe billeder, mens den indbyggede højttaler på 10 W leverer kraftfuld lyd.

Fordele

  • Indbygget XGA-opløsning
  • 4000 lumen
  • Kontrastforhold på 2000:1
  • 1,2x Canon-zoomobjektiv
  • Automatisk Keystone-korrektion
  • Indbygget 10 W-højttaler
  • Udvidet lampelevetid: op til 5000 timer
  • Økovenlig drift: under 1 W i standby (netværk slået fra)
  • 29 dBA i "Eco"
  • RJ-45 netværksport

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-7490

Et gennembrud inden for lysstyrke


Den kompakte LV-7490 er den mest lysstærke projektor i Canons ultralette LV-serie. Indbygget XGA-opløsning (1024 × 768) leverer knivskarpe billeder, selv under forhold med lys fra omgivelserne eller ukontrolleret lys, og kontrastforholdet på 2000:1 med lampekontrol tilfører mættede sorte nuancer og naturtro farver til alle typer kildematerialer. Det er den ideelle blanding af funktioner til virksomheder og brugere på uddannelsesområdet, som har brug for skarp, klar og effektiv projicering, særligt ved brug i store lokaler.

Objektiver med fokus på kvalitet


Som det kan forventes af en af verdens førende producenter af objektiver, er LV-7490 udstyret med et 1,2x-zoomobjektiv med vidvinkel i høj kvalitet, der sørger for en klar og præcis projicering – selv i små lokaler. Bærbare projektorer skal kunne levere fremragende resultater i alle typer lokaler, og LV-7490 vil på grund af muligheden for at projicere store billeder på kort afstand vise sig at være uvurderlig.

Fleksibel og alsidig


Udvalget af praktiske og velovervejede funktioner betyder, at det er hurtigt og nemt at opnå fremragende resultater med LV-7490 – uanset opgaven og omstændighederne. Automatisk inputsøgning og automatisk lodret Keystone-korrektion på ± 20° lader dig konfigurere og starte din præsentation i løbet af få minutter, og den indbyggede 10 W-højttaler leverer kraftig lyd i undervisningsmiljøer.

Alle de rigtige forbindelser


En RJ-45-netværksport lader dig overvåge og styre LV-7490 på afstand – perfekt egnet til plug and play-integration med de udbredte og populære lokalestyringssystemer. For at være ekstra fleksibel er LV-7490 udstyret med tre lydindgange og en line-out-terminal til tilslutning til ekstern lydforstærker. SCART RGB-kilder kan tilsluttes via et adapterkabel (sælges separat).

Miljøbevidst


Canons langvarige satsning på bæredygtighed fremgår tydeligt af designet af LV-7490. "Grønne" funktioner, f.eks. lampelevetiden på 5000 timer, filterlevetiden på 5500 timer og - i "Eco" - et strømforbrug på under 1 W (når netværket er slået fra), hjælper dig med at reducere både dit CO2-udslip og dine energiudgifter.

Økonomisk anskaffelse og vedligeholdelse


LV-7490 fås til en konkurrencedygtig pris og har dele, som kan vedligeholdes af brugeren, så vedligeholdelsescyklusser og -omkostninger kan holdes på et minimum. Hybridluftfilteret med tre lag holder mere end tre og en halv gang længere end elektrostatiske standardversioner med ét lag, og nemme lampeskift via projektorens topdæksel reducerer behovet for dyr support og holder dine omkostninger nede.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-7490, dets funktioner og hvad det kan.

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

Serielle kommandoer

Download de serielle kommandoer, der er nødvendige for at kunne konfigurere fjernbetjening af LV-7490.

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]