Canon LV-7297A

LV-7297A

LV-7297A har XGA-opløsning, 2600 lumen, HDMI™ og kraftfuld 10 W lyd. Den er ideel til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, hvor fremragende ydelse, nem opsætning og lavere driftsomkostninger er påkrævet.

Fordele

  • Indbygget XGA-opløsning
  • 2600 lumen
  • Kontrastforhold på 2000:1
  • 1,2x Canon-zoomobjektiv
  • Automatisk opsætning
  • HDMI™-input og RJ-45-netværksport
  • Indbygget 10 W-højttaler
  • Udvidet lampelevetid: op til 6.000 timer
  • Bæredygtige funktioner: Under 1 W i standby (netværk slået fra)
  • 29 dBA i "Eco"

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-7297A

Klar, skarp projektion


XGA-opløsning (1024 x 768 pixels) sikrer skarpe, klare billeder. Med 2600 lumen leverer Advance Portable-projektoren LV-7297A formidable billeder selv i lyse miljøer, og den er derfor ideel til projektion i velbelyste lokaler i skoler, laboratorier og sale.

Virkelighedstro, detaljerede billeder


Auto Iris justerer automatisk efter skiftende lysforhold for at sikre virkelighedstro billedkvalitet uanset omgivelserne. I kombination med det høje kontrastforhold på 2000:1 kan du trygt regne med dybe sorte og rige farver. Canons 1,2x zoomprojektionsobjektiv leverer fantastiske resultater under næsten alle betingelser.

Nem at installere og håndtere


Selv nybegyndere vil finde det nemt at sætte LV-7297A op. Som en af de automatiske funktioner identificerer automatisk inputsøgning ethvert inputsignal, der tilsluttes, og justerer indstillingerne derefter. Automatisk Keystone-korrektion justerer billedforvrængning, som forårsages af, at projektoren står skævt i forhold til visningsområdet.

Lydforbindelser


En kraftfuld indbygget højttaler på 10 W afspiller lyd, når der ikke er nogen tilgængelige eksterne højttalere. Alternativt kan en line out-udgang bruges til tilslutning af lydsystemer i lokalet eller på stedet. Fremlæggere kan tilføje deres kommentarer ved at slutte en mikrofon til lydindgangen (mic-in), og video i høj kvalitet fra digitale kilder som f.eks. pc, dvd-afspiller eller Blu-ray-optager m.m. kan projiceres via HDMI™-input.

Bedre udnyttelse af ressourcer


Bæredygtigheden i LV-7297S er forbedret takket være en lampe med lang levetid (op til 6.000 timer i Eco) og et luftfilter (som holder ca. 5.500 timer). Det reducerer vedligeholdelsestiden og gør bedre brug af ressourcerne. Strømforbruget er lige under 1 W (i standby), og projektoren er støjsvag under præsentationer (kun 29 dBA).

Fjernbetjening og styring


Betjen og styr projektoren via netværket ved at bruge RJ-45-kontrolporten og den kablede LAN-terminal. Du kan tænde og slukke projektoren og ændre indstillinger, selv når du er et andet sted. Du kan også på afstand overvåge brug af og status for lampen. Projektoren understøtter også PJLINK™ og er ideel til integration i lokalestyringssystemer og tilslutning til virksomhedens LAN.

Sikre præsentationer


Uautoriseret brug af projektoren forhindres af adgangskodebeskyttelse, og kontrolpanelets tastaturlås giver ro i sindet, idet præsentationen ikke standses ved et utilsigtet tryk på den forkerte knap.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-7297A, dets funktioner og hvad det kan.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden

Serielle kommandoer

Download de serielle kommandoer, der er nødvendige for at kunne konfigurere fjernbetjening af LV A- og M-serierne.

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]