Canon LV-7292S

LV-7292S

LV-7292S er seriens basismodel og giver fantastisk god værdi for pengene. Den er ideel til virksomheder og mobile anvendelsesområder, hvor XGA-opløsning, 2200 lumen og lavere vedligeholdelsesudgifter ønskes.

Fordele

  • Indbygget XGA-opløsning
  • 2200 lumen
  • Kontrastforhold: 500:1
  • 1,2x Canon-zoomobjektiv
  • Opsætning af automatisk input
  • Funktionen til billedoptagelse
  • Mange forskellige billedmetoder
  • Udvidet lampelevetid: op til 6.000 timer
  • Bæredygtige funktioner: Under 1 W i standby
  • Lavt støjniveau: 29 dBA i Eco

Funktioner

Kig nærmere på Canon LV-7292S

Klare, skarpe billeder


Med indbygget XGA-opløsning (1024 x 768 pixels) og 2200 lumen lysstyrke er denne lette, bærbare projektor i Standard-serien ideel til projektion af klare kvalitetsbilleder i virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Fremragende farver


Med et kontrastforhold på 500:1 fanger LV-7292S detaljer nøjagtigt og viser levende farver. Canons 1,2x zoomprojektionsobjektiv sikrer også fantastisk billedkvalitet under praktisk talt alle betingelser.

Let betjening


Automatisk opsætning gør det nemt at komme i gang med LV-7292S selv for førstegangsbrugere – med automatisk inputsøgning, der automatisk registrerer inputsignaler og justerer indstillinger.

Optimering af projektion


Med forudindstillede billedmetoder kan du projicere i skarpt lys, på tavler (grønne) eller på farvede vægge. Manuelle justeringer af kontrast, farvetone og lysstyrke kan gemmes i en af fire brugerdefinerede forudindstillinger. Billedformatet justeres også automatisk, så det passer til det billede, der projiceres. Med billedoptagelse kan du tilpasse opstartsskærmen og f.eks. vise logoer, en velkomstbesked, fotos eller supportoplysninger.

Miljøvenlig og omkostningseffektiv


LV-7292S har en lampe med lang levetid (op til 6.000 timer i Eco) og et luftfilter (som holder ca. 5.500 timer). Resultatet er mindre vedligeholdelse og reducerede omkostninger. Strømforbruget er lavt i standby (under 1 W), og projektoren er støjsvag i Eco (kun 29 dBA).

Sluk og kom videre


Direkte slukning gør det nemt at slukke projektoren og flytte den med det samme uden at bruge tænd/sluk-knappen, fjernbetjeningen eller kontrolpanelet.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-7292S, dets funktioner og hvad det kan.

Serielle kommandoer

Download de serielle kommandoer, der er nødvendige for at kunne konfigurere fjernbetjening af LV S-serien.

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV S series Extended [PDF, 384KB]