Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A har XGA-opløsning, 2200 lumen, HDMI™ og kraftfuld 10 W lyd. Den er ideel til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, hvor høj ydelse, nem opsætning og reducerede driftsomkostninger er påkrævet.

Fordele

  • Indbygget XGA-opløsning
  • 2200 lumen
  • Kontrastforhold på 2000:1
  • 1,2x Canon-zoomobjektiv
  • Automatisk opsætning
  • HDMI™-input og RJ-45-netværksport
  • Indbygget 10 W-højttaler
  • Udvidet lampelevetid: op til 6.000 timer
  • Bæredygtige funktioner: Under 1 W i standby (netværk slået fra)
  • 29 dBA i "Eco"

Funktioner

Se nærmere på Canon LV-7292A

Klar, tydelig projektion


Med indbygget XGA-opløsning (1024 x 768 pixels) og 2200 lumen lysstyrke kan LV-7292A projicere klare, detaljerede billeder selv i lyse omgivelser. Denne projektor fra Advance Portable-serien er ideel til brug i undervisningslokalet, mødelokalet og laboratoriet.

Høj kontrast


Den virkelighedstro billedkvalitet bevares uanset lysforholdene takket være Auto Iris, som automatisk reagerer på ændringer. Det høje kontrastforhold på 2000:1 fanger detaljerne i dybe sorte og rige farver, og Canons 1,2x zoomprojektionsobjektiv sikrer fremragende billedkvalitet.

Nem at betjene


LV-7292A har en række automatiske funktioner, der gør den nem at sætte op og betjene uanset brugerens erfaring. Automatisk inputsøgning identificerer automatisk inputsignaler, og automatisk Keystone-korrektion justerer billedforvrængning, hvis projektoren står skævt.

Effektive forbindelser


Den indbyggede interne højttaler på 10 W kan levere lyd til projektioner. Alternativt kan en linjeudgang anvendes til tilslutning af eksterne lydsystemer. Dem, der fremlægger, kan tilføje deres kommentarer ved at slutte en mikrofon til lydindgangen (mic in). HDMI™-input gør det også muligt at tilslutte pc'er, dvd-afspillere, Blu-ray-optagere og lignende for at opnå digital projektion i høj kvalitet.

Ressourcer med lang levetid


Takket være en lampe med lang levetid (op til 6.000 timer i Eco) og et luftfilter (som holder ca. 5.500 timer) er LV-7292A et udpræget bæredygtigt valg. Der kræves mindre vedligeholdelse, og omkostningerne reduceres. Med et strømforbrug på lige under 1 W (i standby) er projektoren også lydsvag (kun 29 dbA) ved brug i Eco.

Nem betjening og styring


Projektoren er nem at betjene og styre via netværket. Ved hjælp af RJ-45-kontrolporten og en kablet LAN-terminal kan du tænde og slukke projektoren, ændre indstillinger og overvåge status for og brug af lampen – selv når du er et andet sted. Projektoren understøtter også PJLINK™ og er ideel til integration i lokalestyringssystemer og tilslutning til virksomhedens LAN.

Sikker ydelse


Når adgangskodebeskyttelse er konfigureret, kan kun autoriserede brugere tænde eller betjene projektoren, og kontrolpanelets tastaturlås forhindrer, at du utilsigtet kommer til at trykke på den forkerte knap under en præsentation.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LV-7292A, dets funktioner og hvad det kan.

HDMI Port

HDMI-port

Industry standard control protocol

Kontrolprotokol, der overholder branchestandarden