Canon i-SENSYS MF729Cx

i-SENSYS MF729Cx

Virksomheder kan opnå en række fordele med denne kompakte A4-farvelasermultifunktionsenhed. Innovative funktioner som NFC til Touch & Print vil hjælpe dig med at drive en mere effektiv virksomhed.

Fordele

  • Lille størrelse, store muligheder: den komplette A4-lasermultifunktionsenhed med NFC
  • Print-, kopi- og faxhastigheder på 20 sider/min. lader dig arbejde hurtigt og effektivt
  • 50-arks dupleks dokumentfremfører klarer nemt store opgaver
  • Touchscreen i farver gør det nemt for alle at få adgang til alle funktioner
  • Ensartet driftssikkerhed og kvalitet takket være let udskiftelige Alt-i-Én-patroner
  • Praktisk understøttelse af cloud og mobile enheder gør det nemmere at arbejde på farten
  • Touch & Print, NFC-teknologi gør det muligt at printe fra kompatible tablets og smartphones
  • Secure Print-funktionen beskytter dine følsomme dokumenter med en PIN-kode
  • Effektive scanningsfunktioner konverterer nemt store dokumenter til digitale formater
  • Understøttelse af netværk og workflow, herunder PCL5c/6, Adobe®Postscript®og uniFLOW

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon i-SENSYS MF729Cx

Den komplette Alt-i-Én


Hvis du vil have egenskaberne fra en multifunktionsenhed beregnet til et stort kontor, men i en kompakt, stilfuld og driftssikker enhed, vil du finde, hvad du søger i i-SENSYS MF729Cx. Denne A4-Alt-i-Én-farvelaser tilbyder print, scanning, fax og kopiering samt et væld af andre funktioner for at hjælpe dig til at arbejde hurtigere og nemmere. Hurtig opvarmningstid, dobbeltsidet print og scanning på 20 sider/min. plus en 50-arks dupleks dokumentfremfører hjælper dig med at udføre de vanskeligste print- og scanningsopgaver med mindst mulig indsats.

Nem at bruge og eje


Alle på kontoret vil synes, at det er let at opnå fantastiske resultater med deres MF729Cx takket være en 8,9 cm touchscreen i farver, der gør det nemt at få adgang til enhedens omfattende funktioner. Det er lige så nemt at opretholde ensartet kvalitet fra din MF729Cx: Canons Alt-i-Én-farvepatroner udskifter alle vigtige komponenter på én gang, samtidig med at du får færre varer at bestille og administrere.

Designet til medarbejdere på farten


Med MF729Cx vil du opleve den samme enkle oplevelse, uanset om du er i eller uden for kontoret, og om du arbejder på din computer, tablet eller smartphone. Fuld understøttelse af iOS, Android, Google Cloud Print, Touch & Print (NFC) og Wi-Fi giver dig fuldstændig frihed til at arbejde hvor som helst, og på den måde du ønsker det. Den gratis Canon PRINT Business-app (iOS/Android) gør alle disse muligheder lettilgængelige på farten, og du kan øjeblikkeligt parre og printe fra NFC-kompatible enheder. For ekstra ro i sindet giver Secure Print-funktionen dig mulighed for at printe fortrolige dokumenter med brug af en PIN-kode - selv ved print fra dine mobile enheder.

Scan og del via cloud


MF729Cx's hurtige, effektive scanning giver din virksomhed en række fordele. Hvorfor ikke scanne og dele dokumenter digitalt? Eller gemme dem i et praktisk, papirløst arkiv? Ud over ubesværet scanningsintegration med din pc og mobile enheder kan du scanne direkte til e-mailadresser, netværksmapper eller USB-nøgler direkte fra din MF729Cx for maksimal fleksibilitet. Vil du gerne dele scannede dokumenter via cloud'en? MF Scan Utility og Canon PRINT Business-app tilsluttes enkelt med cloud-lagrings- og printtjenester - så du kan dele og printe vigtige dokumenter fra alle steder.

Omfattende netværksmuligheder


Integration i it-netværk er nemt via MF729Cx's understøttelse af PCL5c/6 og Adobe Postscript-printersprog og fjernbrowserbaseret administration. Managed Print Services-miljøer vil drage fordel af kompatibilitet med Canons uniFLOW output management-system. Og med en række energibesparende funktioner, der holder dine samlede ejeromkostninger nede, vil du se, at MF729Cx også bliver populær hos dem, der holder styr på budgetterne.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF729Cx, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic double sided printing
Colour Copy
Duplex Automatic Document Feeder
Use and share over network
Super G3 FAX
USB connection
Colour Touch Panel
+1 Optional Paper Cassette
PCL Printing
PostScript Printing
Network scanning
Scan
Scan to USB key
Paper Save Copy shortcut key
Scanning shortcut key
Scan to email & folder
Secure print
Use and share wirelessly
Use and share wirelessly
Tablet and smartphone ready
i-SENSYS Touch & Print
Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Hvorfor skal du vælge originale Canon-laserprintertonerpatroner

Få mere at vide

2016-2017-3-year-warranty-campaign