Canon i-SENSYS MF512x

i-SENSYS MF512x

MF512x sort/hvid A4-lasermultifunktionsprinteren er skræddersyet til virksomhedens arbejdsgrupper, der ønsker hurtige printfunktioner i professionel kvalitet i en kompakt enhed med alle funktioner, og som er skræddersyet til fleksible arbejdsmetoder.

Fordele

  • Print i høj kvalitet med 40 sider pr. minut
  • Touchscreen i farver giver nem betjening for alle brugere
  • Understøtter sikkert print med PIN
  • Print fra smartphones og tablets, som understøtter AirPrint, Mopria og Canon PRINT Business-app'en
  • Automatisk dupleksprint reducerer spild og omkostninger
  • Quick First-print reducerer ventetiden og hjælper med at maksimere arbejdsgruppers produktivitet
  • Det er let at arbejde med dokumenter eksternt via cloud-tjenester
  • Enhedsadministrations- og output management-funktioner
  • Enkel at vedligeholde med praktiske Alt-i-Én-patroner

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF512x

Maksimér produktiviteten på kontoret


Små arbejdsgrupper, der leder efter et ægte løft i produktiviteten, vil anse MF512x A4 sort/hvid-lasermultifunktionsprinteren med fax som et uundgåeligt valg. Den indeholder de effektive funktioner, man finder i en multifunktionsprinter til store kontorer, men i en kompakt enhed, som er nem at få plads til på små områder. Travle teams vil sætte pris på hurtigt print og kopiering i høj kvalitet med imponerende hastigheder op til 40 sider pr. minut. Touchscreenen i farver giver nem betjening for alle brugere. Samtidig kan dine teams blive mere effektive med en papirkapacitet på 600 ark samt Quick First-print fra start. Følsomme dokumenter beskyttes med Secure Print-funktionen, som beskytter dokumenter med en pinkode, når der printes fra en pc eller en mobil enhed.

Arbejdet bliver mere fleksibelt


Takket være MF512x' omfattende understøttelse af Apple AirPrint (iOS) og Mopria (Android) kan din arbejdsgruppe printe fra enhver kompatibel enhed. De kan også få adgang til en lang række avancerede funktioner med Canon PRINT Business-app'en og koble enheden til en Google Cloudprinter-konto i løbet af få sekunder.

Forbedret dokumentdeling


Travle teams kan opnå kærkommen fleksibilitet takket være MF512x' MF Scan Utility (til pc/bærbare computere) og Canon PRINT Business-app'en (til mobile enheder), der muliggør nem integration med cloud-tjenester. Teams kan bruge deres foretrukne cloud-lagringstjeneste - såsom Google Drev og DropBox - til at registrere, digitalisere og dele dokumenter når som helst og hvor som helst.

Smarte netværksfunktioner


Med en række fleksible netværksfunktioner er MF512x den perfekte tilføjelse til dit netværk. WiFi- og Ethernet-tilslutning sammen med understøttelse af PCL5e/6 og Adobe Postscript-printersprogene giver mulighed for nem integration i din printerflåde. Managed Print Services-teams får ubesværet administration med fjernservicefunktionerne og understøttelse af Canons uniFLOW output management-løsning.

Økonomisk overkommeligt og bæredygtigt ejerskab


Når man er afhængig af sin multifunktionsprinter for ensartet kvalitet og driftssikkerhed, svigter MF512x ikke, fordi Canons Alt-i-Én-patrondesign erstatter alle vigtige komponenter på én gang for hver tonerudskiftning. Energiforbrug og omkostninger til forbrugsstoffer minimeres takket være et lavt energiforbrug i dvale og standby, automatisk dupleksprint og en smart energibesparende automatisk slukningsfunktion.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF512x, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Duplex Automatic Document Feeder

Automatisk dupleks dokumentfremfører

Colour Touch Panel

Touchscreen i farver

PCL Printing

PCL-print

PostScript Printing

PostScript-print

Scan to USB key

Scan til USB

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Scan to email & folder

Scan til e-mail og mappe

Secure print

Sikkert print

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.