Canon i-SENSYS MF418x

i-SENSYS MF418x

Den smarte, enkle og kompakte MF418x sort/hvid-multifunktionsprinter tilbyder print, kopiering og scanning i laserkvalitet samt fuld understøttelse af fleksible arbejdsmetoder. Derfor vil den være en ideel tilføjelse til din samling af netværksprintere.

Fordele

  • Sort/hvid A4-lasermultifunktionsprinter med Wi-Fi, der er skræddersyet til små arbejdsgrupper
  • Hurtigt print i professionel kvalitet med op til 33 sider pr. minut
  • Nem betjening med den intuitive touchscreen i farver
  • Automatisk dupleksprint reducerer spild og omkostninger
  • Quick First-print sparer tid og bevarer dine teams' produktivitet
  • Sikker PIN-print
  • AirPrint, Mopria og Canon PRINT Business-app'en til print fra smartphones og tablets
  • Fungerer nemt med populære cloud-lagringstjenester.
  • Nem integration med enhedsadministrations- og output management-funktioner
  • Enkel at vedligeholde med praktiske Alt-i-Én-patroner

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF418x

Arbejd smartere på kontoret


Små arbejdsgrupper kan få et kærkomment løft i produktiviteten med MF418x A4 sort/hvid-lasermultifunktionsprinteren. MF418x tilbyder printhastigheder i professionel kvalitet op til 33 sider per minut og er alsidig nok til at håndtere alle dine dokumentbehov, på trods af dens imponerende kompakte størrelse. En intuitiv 3,5" touchscreen i farver, 550 siders papirkapacitet og Quick First-print fra start hjælper alle dine teams med at arbejde mere effektivt og uden afbrydelser. MF418x indeholder desuden en praktisk databeskyttelsesfunktion: Secure Print-funktionen beskytter dine dokumenter med en pinkode, selv når du printer fra en mobil enhed.

Arbejdet bliver mere fleksibelt


Takket være MF418x' omfattende understøttelse af Apple AirPrint (iOS) og Mopria (Android) kan din arbejdsgruppe printe fra enhver kompatibel enhed. De kan også få adgang til en lang række avancerede funktioner med Canon PRINT Business-app'en og koble enheden til en Google Cloudprinter-konto i løbet af få sekunder.

Forbedret dokumentdeling


MF418x er kompatibel med cloud-tjenester og kan hjælpe din virksomhed med at blive smidigere. Ved hjælp af MF Scan Utility (til pc/bærbare computere) og Canon PRINT Business-app'en (til mobile enheder) kan alle oprette forbindelse mellem MF418x og populære cloud-lagringstjenester såsom Evernote® og DropBox til at optage, digitalisere og dele dokumenter på farten - eller blot til at scanne og sende e-mails i en enkelt arbejdsgang.

Smarte netværksfunktioner


Med en række fleksible netværksfunktioner er MF418x den perfekte tilføjelse til dit netværk. Wi-Fi- og Ethernet-tilslutning sammen med understøttelse af PCL5e/6 og Adobe Postscript-printersprogene giver nem integration i administrerede netværksmiljøer. Canons e-maintenance fjernserviceadministration og understøttelse af Canons uniFLOW output management-løsning betyder, at MF418x også er velegnet til administrerede netværksmiljøer.

Enkelt og bæredygtigt ejerskab


Konsekvent driftssikkerhed og fornyet kvalitet er sikret, hver gang du udskifter din toner takket være Canons Alt-i-Ét-patrondesign, der udskifter alle vigtige komponenter på én gang. Det lave strømforbrug i dvale og standby, automatisk dupleksprint og dens energibesparende automatiske nedlukningsfunktion gør MF418x til et bæredygtigt og prisbevidst valg.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF418x, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Duplex Automatic Document Feeder

Automatisk dupleks dokumentfremfører

Colour Touch Panel

Touchscreen i farver

PCL Printing

PCL-print

PostScript Printing

PostScript-print

Scan to USB key

Scan til USB

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Scan to email & folder

Scan til e-mail og mappe

Secure print

Sikkert print

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.