Canon i-SENSYS MF416dw

i-SENSYS MF416dw

Nyd print, kopiering, fax og scanning i laserkvalitet samt den praktiske Touch & Print NFC-teknologi med den smarte, enkle og kompakte MF416dw sort/hvid-multifunktionsprinter - en glimrende tilføjelse til din lille virksomhed.

Fordele

  • Sort/hvid A4-lasermultifunktionsprinter med Wi-Fi, der er skræddersyet til små virksomheder
  • Hurtigt print i professionel kvalitet med op til 33 sider pr. minut
  • Hurtig og praktisk NFC Touch & Print-teknologi med kompatible mobile enheder
  • Nem betjening med den intuitive touchscreen i farver
  • Automatisk dupleksprint reducerer spild og omkostninger
  • Quick First-print sparer tid og bevarer dine teams' produktivitet
  • Sikker PIN-print
  • Print fra smartphones og tablets med understøttelse af AirPrint, Mopria og Canon PRINT Business-app'en
  • Fungerer nemt med populære cloud-lagringstjenester
  • Nem netværksintegration med enhedsadministrationsfunktioner
  • Enkel at vedligeholde med praktiske Alt-i-Én-patroner

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon i-SENSYS MF416dw

Arbejd smartere på kontoret


Små virksomheder kan få et kærkomment løft i produktiviteten med MF416dw A4 sort/hvid-lasermultifunktionsprinteren. MF416dw tilbyder printhastigheder i professionel kvalitet op til 33 sider per minut og er alsidig nok til at håndtere alle dine dokumentbehov, på trods af dens imponerende kompakte størrelse. En intuitiv 3,5" touchscreen i farver, 300 siders papirkapacitet og Quick First-print fra start hjælper alle dine teams med at arbejde mere effektivt og uden afbrydelser. MF416dw tilbyder også sikkerhed med en praktisk databeskyttelsesfunktion: Secure Print-funktionen beskytter dine dokumenter med en pinkode, når du printer fra en mobil enhed.

Den er klar til mobile enheder og cloud-tjenester og giver øget produktivitet


Smartphones og tablets ændrer den måde, vi alle arbejder på, og med NFC Touch & Print kan brugerne opleve næsten øjeblikkeligt print fra kompatible mobile enheder ved ganske enkelt at trykke på printerens NFC-mærke. For at give dig ekstra valgmuligheder og gøre det nemmere for dig får du med understøttelse af Google Cloudprinter, Apple AirPrint (iOS), Mopria (Android) og Canon PRINT Business-app'en adgang til og printe dokumenter fra mobile enheder. Nemt, fleksibelt print - lige ved hånden.

Forbedret dokumentdeling


Den cloud-kompatible MF416dw kan hjælpe din virksomhed med at blive smidigere. Ved hjælp af MF Scan Utility (til pc/bærbare computere) og Canon PRINT Business-app'en (til mobile enheder) kan alle oprette forbindelse mellem MF416dw og populære cloud-lagringstjenester såsom Evernote® og DropBox til at registrere, digitalisere og dele dokumenter på farten - eller blot til at scanne og sende e-mails i en enkelt arbejdsgang.

Smarte netværksfunktioner


Med en række fleksible netværksfunktioner er MF416dw den perfekte tilføjelse til dit netværk. Wi-Fi- og Ethernet-tilslutning sammen med understøttelse af PCL5e/6 og Adobe Postscript-printersprogene giver nem integration i administrerede netværksmiljøer. Canon e-Maintenance-fjernserviceadministrationsfunktionen understøtter installation af MF416dw i administrerede printservicemiljøer.

Enkelt og bæredygtigt ejerskab


Konsekvent driftssikkerhed og fornyet kvalitet er sikret, hver gang du udskifter din toner takket være Canons Alt-i-Ét-patrondesign, der udskifter alle vigtige komponenter på én gang. Det lave strømforbrug i dvale og standby, automatisk dupleksprint og dens energibesparende automatiske nedlukningsfunktion gør MF416dw til et bæredygtigt og prisbevidst valg.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF416dw, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic double sided printing
Duplex Automatic Document Feeder
Super G3 FAX
Colour Touch Panel
PCL Printing
PostScript Printing
Scan to USB key
Scanning shortcut key
Scan to email & folder
Secure print
Use and share wirelessly
Tablet and smartphone ready
i-SENSYS Touch & Print

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.