Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Effektiv og alsidig sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med Wi-Fi og mobil og netværkstilslutning til krævende miljøer på mindre kontorer. Vær mere produktiv med hurtig 2-sidet scanning, kopiering og print.

Fordele

  • Sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med Wi-Fi-, netværks- og mobile tilslutningsmuligheder
  • Nemt print fra iOS- og Android-enheder
  • Brugervenlighed med display, der kan vippes, touchscreen og genvejstaster
  • Ingen ventetid med Quick First Print
  • Opnå mere med 2-sidet print, scanning og kopiering

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF229dw

Effektiv Alt-i-Én med netværksforbindelse


Denne kompakte og elegante Alt-i-Én tilbyder samme praktiske funktionalitet som en professionel printer, scanner, kopimaskine og fax i én pladsbesparende enhed. Dens produktivitetsforbedrende funktioner kan deles nemt via kontornetværket, Wi-Fi eller en mobil enhed – derfor er den ideel til at øge effektiviteten på ethvert travlt kontor.

Nem deling


Opret nemt forbindelse på den måde, du ønsker, ved brug af Wi-Fi, netværk og mobile enheder. Indbygget understøttelse af Apple AirPrint™ og Mopria™ registrerer automatisk printeren, så der kan printes dokumenter direkte fra iPhone eller iPad og fra Mopria-certificerede enheder. Canons gratis Mobile Printing-app giver dig også mulighed for at printe trådløst fra din Apple iOS- eller Android-enhed.

Hurtig print og kopiering


Det er slut med at vente på dokumenter takket være hurtig sort/hvid A4-laserprint og -kopiering med 27 sider/minut samt en Quick First Print Out Time, selv fra dvale.

Resultater i professional kvalitet


Kombinationen af en printkvalitet på op til 1200 x1200 dpi og Canons EF-toner leverer imponerende dokumenter med skarp tekst og ensartet gråtonegrafik. Forbedret farvescanning på op til 9600 x 9600 dpi indfanger hver eneste detalje fra originalen. Send scanninger til enhver pc med netværksscanning.

Effektiv 2-sidet print og scanning


Flersidet scanning og kopiering er hurtigt og effektivt takket være en indbygget 2-sidet 50-arks ADF. Scan nemt dobbeltsidede dokumenter, og spar penge på papir med 2-sidet print.

Hurtig, nem og støjsvag betjening


i-SENSYS MF229dw er hurtig og nem at betjene og har et alsidigt displaypanel, som kan vippes, med en stor LCD-touchscreen. Panelet kan vippes til lodret position eller lægges fladt ned, så det passer til din måde at arbejde på. Det er nemt at opsætte effektive scannings- og kopieringsworkflows vha. de hurtige genvejstaster. Betjeningen sker i et støjsvagt miljø, da Quiet Mode sikrer mindre støj ved print, så du kan arbejde uden at forstyrre andre.

Bedste energiudnyttelse på markedet


Canons on-demand fikseringsteknologi fjerner næsten fuldstændigt opvarmningstiden og hjælper med at reducere energiforbruget, uden at det påvirker ydeevnen. Med en brancheførende TEC-klassificering bruger denne enhed kun 1,7 watt i dvale.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronerne er nemme at genbruge og kombinerer toner, tromle og renseenheder for at reducere vedligeholdelsen, øge stabiliteten og minimere forbrugsstofferne.

Priser

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF229dw, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Copy

Kopiering

Duplex Automatic Document Feeder

Automatisk dupleks dokumentfremfører

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

Network scanning

Netværksscanning

Quiet printing mode

Print i Quiet mode

Professional Scan quality

Professionel scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tilting control panel

Betjeningspanel, der kan vippes

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Touch panel

Touchpanel

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.