Canon i-SENSYS MF217w

i-SENSYS MF217w

Denne sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med Wi-Fi-, netværks- og mobile tilslutningsmulighder tilbyder nem adgang fra overalt på kontoret. Den er hurtig, brugervenlig og energibesparende og er fyldt med funktioner, der øger produktiviteten.

Fordele

  • Sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med Wi-Fi-, netværks- og mobile tilslutningsmuligheder
  • Nemt print fra iOS- eller Android-enheder
  • Vær produktiv med print- og kopieringshastigheder på 23 sider/minut i sort/hvid
  • Brugervenlighed med display, der kan vippes, touchscreen og genvejstaster
  • Ingen ventetid med Quick First Print

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF217w

Produktiv, netværksforbundet Alt-i-Én til mindre kontorer


Denne stilfulde og hurtige sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med gode tilslutningsmuligheder tilbyder print-, kopierings-, scannings- og faxfunktioner i én kompakt, pladsbesparende enhed. Med Wi-Fi, Ethernet- og mobile tilslutningsmuligheder til nem deling af funktioner samt professionel printkvalitet og nem betjening på touchscreen er det den perfekte skrivebordsløsning til mindre kontorer.

Wi-Fi til nem deling


Opret nemt forbindelse på den måde, du ønsker, ved brug af Wi-Fi, netværk og mobile enheder. Indbygget understøttelse af Apple AirPrint™ og Mopria™ registrerer automatisk printeren, så der kan printes dokumenter direkte fra iPhone eller iPad og fra Mopria-certificerede enheder. Canons gratis Mobile Printing-app printer også trådløst til printeren fra din Apple iOS- eller Android-enhed.

Hurtig print og kopiering


Det er slut med at vente på, at maskinen behandler dokumenter, takket være hurtig sort/hvid A4-laserprint og kopiering med 23 sider/minut samt Quick First Print, selv fra dvale. Flersidet print, scanning og kopiering er nemt takket være en 250-arks papirkassette og en indbygget 35-arks ADF.

Resultater i professional kvalitet


Kombinationen af en printkvalitet på op til 1200 x1200 dpi og Canons EF-toner leverer professionelle print og kopier med knivskarp tekst. Forbedret farvescanning på op til 9600 x 9600 dpi indfanger hver eneste detalje fra originalen. Send scanninger til enhver pc med netværksscanning.

Hurtig og nem betjening


i-SENSYS MF217w er hurtig og nem at betjene og har et alsidigt displaypanel, som kan vippes, med en stor LCD-touchscreen. Panelet kan vippes til lodret position eller lægges fladt ned, så det passer til din måde at arbejde på. Det er nemt at opsætte effektive scannings- og kopieringsworkflows vha. de hurtige genvejstaster.

Energibesparende


Canons on-demand fikseringsteknologi fjerner næsten fuldstændigt opvarmningstiden og hjælper med at reducere energiforbruget, uden at det påvirker ydeevnen. Med en brancheførende TEC-klassificering bruger denne enhed kun 1,6 watt i dvale.

Quiet Mode


Betjeningen sker i et støjsvagt miljø, da Quiet Mode sikrer mindre støj ved print, så du kan arbejde uden at forstyrre andre.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronerne er nemme at genbruge og kombinerer toner, tromle og renseenheder for at reducere vedligeholdelsen, øge stabiliteten og minimere forbrugsstofferne.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF217w, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentfremfører

Copy

Kopiering

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

Network scanning

Netværksscanning

Quiet printing mode

Print i Quiet mode

Professional Scan quality

Professionel scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tilting control panel

Betjeningspanel, der kan vippes

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Touch panel

Touchpanel

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.