Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Denne energibesparende sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med netværksforbindelse er fyldt med funktioner, der øger produktiviteten, og den kan deles nemt på kontoret. Desuden er den nem at bruge med touchscreen, der kan vippes.

Fordele

  • Stilfuld og kompakt sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter med netværksforbindelse
  • Nemt print fra iOS- eller Android-enheder
  • Vær produktiv med print- og kopieringshastigheder på 23 sider/minut i sort/hvid
  • Nem betjening med display, der kan vippes, og stor touchscreen
  • Ingen ventetid på print med Quick First Print-metoden

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF216n

Produktiv, netværksforbundet Alt-i-Én til mindre kontorer


Denne stilfulde og hurtige sort/hvid Alt-i-Én-laserprinter tilbyder print-, kopierings-, scannings- og faxfunktioner i én kompakt, pladsbesparende enhed. Med Ethernet-forbindelse til nem deling af funktioner samt professionel printkvalitet og nem betjening på touchscreen er det den perfekte skrivebordsløsning til mindre kontorer.

Hurtig print og kopiering


Det er slut med at vente på, at maskinen behandler dokumenter, takket være hurtig sort/hvid A4-laserprint og -kopiering med 23 sider/minut samt en Quick First Print Out Time fra dvale. Flersidet scanning og kopiering er nemt takket være en 250-arks papirkassette og en indbygget 35-arks ADF.

Resultater i professional kvalitet


Kombinationen af en printkvalitet på op til 1200 x 1200 dpi og Canons EF-toner leverer professionelle print og kopier med knivskarp tekst og ensartet grafik. Forbedret farvescanning på op til 9600 x 9600 dpi indfanger hver eneste detalje fra originalen. Send scanninger til enhver pc med brugervenlig netværksscanning.

Hurtig og nem touchbetjening


i-SENSYS MF216n har et alsidigt displaypanel, der kan vippes, med en stor LCD-touchscreen, så du hurtigt kan se de oplysninger, du har brug for. Panelet kan vippes til lodret position eller lægges fladt ned, så det passer til din måde at arbejde på. Det er nemt at opsætte effektive scannings- og kopieringsworkflows med de hurtige genvejstaster, så du nemt kan sende scanninger til en fil eller spare papir ved at kopiere flere billeder på ét ark.

Energibesparende


Canons on-demand fikseringsteknologi fjerner næsten fuldstændigt opvarmningstiden og hjælper med at reducere energiforbruget, uden at det påvirker ydeevnen. Med en brancheførende TEC-klassificering bruger denne enhed kun 1,6 watt i dvale.

Quiet Mode


Denne multifunktionelle printer er lydløs i standby, og betjeningen sker i et støjsvagt miljø, da Quiet Mode sikrer mindre støj ved print - så du kan arbejde uden at forstyrre andre.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronen kan genbruges og sikrer vedligeholdelsesfri drift og output i konstant høj kvalitet. De originale laserpatroner fra Canon indeholder toner, tromle og renseenheder og kan udskiftes på få sekunder uden besvær eller svineri.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF216n, dets funktioner og hvad det kan.

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentfremfører

Copy

Kopiering

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

Network scanning

Netværksscanning

Quiet printing mode

Print i Quiet mode

Professional Scan quality

Professionel scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Tilting control panel

Betjeningspanel, der kan vippes

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Touch panel

Touchpanel

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.