Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Nem deling af print-, kopierings- og scanningsfunktioner med denne sort/hvid 3-i-1-laserprinter med Wi-Fi-, netværks- og mobile tilslutningsmuligheder. Den er hurtig, brugervenlig og energibesparende og har et kontrolpanel, der kan vippes, og genvejstaster.

Fordele

  • Sort/hvid 3-i-1-laserprinter med Wi-Fi-, netværks- og mobile tilslutningsmuligheder: kopiering, print og scanning
  • Nemt print fra iOS- eller Android-enheder
  • Vær produktiv med print- og kopieringshastigheder på 23 sider/minut i sort/hvid
  • Ingen ventetid på print med Quick First Print
  • Hurtigere scanning og kopiering med genvejstaster

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF212w

3-i-1 med netværksforbindelse til mindre kontorer


Denne hurtige, multifunktionelle og stilfulde sort/hvid-laserprinter har gode tilslutningsmuligheder og leverer print-, kopierings- og scanningsfunktioner i én kompakt, pladsbesparende enhed. Med Wi-Fi-, Ethernet- og mobil tilslutning til nem deling af funktioner samt professionel printkvalitet og nem betjening er det den perfekte skrivebordsløsning til mindre kontorer.

Wi-Fi til nem deling


Opret nemt forbindelse på den måde, du ønsker, med denne enhed, som har Wi-Fi-, netværks- og smartphone-forbindelse. Indbygget understøttelse af Apple AirPrint™ og print med branchestandarden Mopria™ registrerer automatisk printeren, så der kan printes dokumenter direkte fra iPhone eller iPad og fra Mopria-kompatible Android-enheder. Canons gratis Mobile Printing-app printer også trådløst til printeren fra din Apple iOS- eller Android 4-enhed.

Hurtig print og kopiering


Det er slut med at vente på, at maskinen behandler dokumenter, takket være hurtig sort/hvid A4-laserprint og -kopiering med 23 sider/minut samt en Quick First Print Out Time fra dvale.

Resultater i professional kvalitet


Kombinationen af en printkvalitet på op til 1200 x1200 dpi og Canons EF-toner leverer professionelle print og kopier med knivskarp tekst og ensartet grafik. Forbedret farvescanning på op til 9600 x 9600 dpi indfanger hver eneste detalje fra originalen. Send scanninger til enhver pc med brugervenlig netværksscanning.

Hurtig og nem betjening


i-SENSYS MF212w har et alsidigt 5-linjers LCD-displaypanel, der kan vippes, så du hurtigt kan se de oplysninger, du har brug for. Panelet kan vippes til lodret position eller lægges fladt ned, så det passer til din måde at arbejde på. Det er nemt at opsætte effektive scannings- og kopieringsworkflows med de hurtige genvejstaster, så du nemt kan sende scanninger til en fil eller spare papir ved at kopiere flere billeder på ét ark.

Energibesparende


Canons on-demand fikseringsteknologi fjerner næsten fuldstændigt opvarmningstiden og hjælper med at reducere energiforbruget, uden at det påvirker ydeevnen. Med en brancheførende TEC-klassificering bruger denne enhed kun 1,6 watt i dvale.

Quiet Mode


Denne multifunktionelle printer er lydløs i standby, og betjeningen sker i et støjsvagt miljø, da Quiet Mode sikrer mindre støj ved print - så du kan arbejde uden at forstyrre andre.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronerne er nemme at genbruge og kombinerer toner, tromle og renseenheder for at reducere vedligeholdelsen, øge stabiliteten og minimere forbrugsstofferne.

Priser

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF212w, dets funktioner og hvad det kan.

Copy

Kopiering

Use and share over network

Brug og del over et netværk

USB connection

USB-tilslutning

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

Network scanning

Netværksscanning

Quiet printing mode

Print i Quiet mode

Professional Scan quality

Professionel scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tilting control panel

Betjeningspanel, der kan vippes

Tablet and smartphone ready

Tablet- og smartphone-ready

Næste skridt

Mobile løsninger

Print nemt fra mobile enheder

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.