Canon i-SENSYS MF211

i-SENSYS MF211

Hurtig og effektiv sort/hvid 3-i-1-laserprinter med print-, kopierings- og scanningsfunktioner i én kompakt enhed. Den er nem at betjene takket være et kontrolpanel, der kan vippes, og genvejstaster.

Fordele

  • Kompakt og stilfuld sort/hvid 3-i-1-laserprinter: print, kopieirng og scanning
  • Vær produktiv med print- og kopieringshastigheder på 23 sider/minut i sort/hvid
  • Nem betjening med LCD-displaypanel, der kan vippes
  • Ingen ventetid på print med Quick First Print
  • Indfang hver eneste detalje med farvescanninger på op til 9600 x 9600 dpi

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS MF211

Pladsbesparende 3-i-1


Denne hurtige, multifunktionelle sort/hvid-laserprinter er stilfuld og kompakt og tilbyder print-, kopierings- og scanningsfunktioner i én pladsbesparende enhed. Med professionel printkvalitet og nem betjening er det den perfekte skrivebordsløsning til mindre kontorer eller hjemmekontorer.

Hurtig print og kopiering


Det er slut med at vente på, at maskinen behandler dokumenter, takket være hurtig sort/hvid A4-laserprint og -kopiering med 23 sider/minut samt en Quick First Print Out Time fra dvale.

Resultater i professional kvalitet


Kombinationen af en printkvalitet på op til 1200 x1200 dpi og Canons EF-toner leverer professionelle print og kopier med knivskarp tekst og ensartet grafik. Forbedret farvescanning på op til 9600 x 9600 dpi indfanger hver eneste detalje.

Hurtig og nem betjening


i-SENSYS MF211 er hurtig, nem og betjene og har et alsidigt 5-linjers LCD-displaypanel, der kan vippes, så du hurtigt kan se de oplysninger, du har brug for. Panelet kan vippes til lodret position eller lægges fladt ned, så det passer til din måde at arbejde på. Det er nemt at opsætte effektive scannings- og kopieringsworkflows med de hurtige genvejstaster, så du nemt kan sende scanninger til en fil eller spare papir ved at kopiere flere billeder på ét ark.

Energibesparende


Canons on-demand fikseringsteknologi fjerner næsten fuldstændigt opvarmningstiden og hjælper med at reducere energiforbruget, uden at det påvirker ydeevnen. Med en brancheførende TEC-klassificering bruger denne enhed kun 1,6 watt i dvale.

Quiet Mode


Denne multifunktionelle printer er lydløs i standby, og betjeningen sker i et støjsvagt miljø, da Quiet Mode sikrer mindre støj ved print - så du kan arbejde uden at forstyrre andre.

Alt-i-Én-patron


Alt-i-Én-patronerne er nemme at genbruge og kombinerer toner, tromle og renseenheder for at reducere vedligeholdelsen, øge stabiliteten og minimere forbrugsstofferne.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS MF211, dets funktioner og hvad det kan.

Copy

Kopiering

USB connection

USB-tilslutning

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

Quiet printing mode

Print i Quiet mode

Professional Scan quality

Professionel scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvejstast til scanning

Tilting control panel

Betjeningspanel, der kan vippes

Næste skridt

Relaterede produkter

Easy Service Plan

Beskyt din Canon-investering, og få fuldstændig ro i sindet.

Easy Service Plan

Produktbilleder er kun til illustration. Visse funktioner er tilbehør. Se produktspecifikationerne eller kontakt din Canon Account Manager for yderligere oplysninger.