Intelligente billedbehandlingsteknologier

Det er nødvendigt med en meget nøjagtig fortolkning af en original, inden den kan gengives præcist. Canons intelligente i-SENSYS billedbehandlingsteknologier yder denne præcision, hvorved der leveres uovertruffen farvenøjagtighed.

Dual Direct Mapping-teknologi giver et fælles farverumsreferencefelt for både input og output og sikrer optimal farvekonsistens i kopier. Pure Black-teknologi genkender automatisk sort tekst i farvede originaler, så der kun bliver brugt sort toner til print af sådanne afsnit. Dette er især vigtigt for at sikre, at sort tekst fremstår skarpt og klart i en farvekopi.

AGA-systemet (Auto Gradation Adjustment) justerer automatisk gråtoner, tæthed og farve ved at optimere tonertætheden i overensstemmelse med ændringer i luftfugtighed og omgivelsestemperatur med henblik på at opnå en meget konsistent farvekvalitet.

Se, hvordan Canons i-SENSYS billedbehandlingsteknologier kan give dig en konkurrencemæssig fordel med farvelaserprint og kopier, der skiller sig ud fra mængden.

Kompatible modeller:

spacer
					image
Innovationer
Hurtigt første print
On-Demand fiksering
Intelligent farve
Intelligent farve
Scanningsteknologier
Billedbehandlingsteknologier
Printteknologier
Økologi
”Spar energi, sænk omkostninger”
Genbrug af tonerpatroner
Ydelse
Dobbeltsideprint og -kopiering
Netværksløsninger
Alt-i-Én-patron
Patron
Find den rette patron
Praktisk information
Service
Easy Service Plan
Ejer-login