Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Denne robuste og kompakte Super G3-laserfaxmaskine med sin store LCD-skærm, hurtige ydelse og automatiske dupleks ADF er ideel til hverdagsbrug i enhver virksomhed.

Fordele

  • Robust og kompakt Super G3-faxmaskine
  • Stor hukommelse på 512 sider*
  • Hurtig fax med 39 hurtigkaldstaster og 200 kodeopkaldsnumre
  • Automatisk dobbeltsidet print, kopiering og fax
  • Hurtig hastighed for laserprint og kopiering: 25 sider pr. minut
  • Yderst energibesparende

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS FAX-L410

Hurtig fax


Denne hurtige laserfax, printer og kopimaskine har et robust design, som gør den perfekt til at håndtere hverdagens behov på et travlt kontor. Produktiviteten øges, så der bruges mindre tid på at vente på dokumenter ved faxmaskinen. Der kan modtages flere faxdokumenter hurtigere, uden at linjen blokeres, hvilket sparer endnu mere tid, og med hurtig transmission reduceres telefonomkostningerne også væsentligt.

Mere produktiv, ubesværet faxning


Der er ingen grund til at bekymre dig om, hvorvidt din fax bliver modtaget, hvis maskinen løber tør for papir eller toner, når du er væk fra kontoret, for i-SENSYS FAX-L410 gemmer faxdokumenter i sin store 512 siders* hukommelse. Du kan desuden scanne faxdokumenter til hukommelsen til senere afsendelse. Dobbelt adgang betyder, at dette endda kan ske samtidig med, at indgående faxdokumenter modtages. Canons unikke billedbehandlingsteknologi i 256 gråtoner i ultrahøj kvalitet sikrer klarere detaljer på faxdokumenter, selv hvor diagrammer eller fotos kombineres med tekst.

Forbedret effektivitet


i-SENSYS FAX-L410 forenkler anvendeligheden med sit intuitive, store LCD-display. Faxning er hurtigere takket være 39 hurtigkaldstaster og 200 kodeopkaldsnumre, som lagrer hyppigt anvendte numre, så de ikke skal indtastes hver gang. Papirkapaciteten på 250 ark minimerer tidsforbruget til genopfyldning af kassetten. Med et håndsæt som standard er det muligt at modtage opkald på samme linje og sende faxdokumenter manuelt. Det er nyttigt, hvis du skal ringe til brugeren af den modtagende faxmaskine først.

Brug mindre papir, og reducér spildtid


Automatisk dobbeltsidet print sparer penge ved at reducere papirforbruget. Den automatiske dokumentfremfører med dupleks (DADF) gør det også nemmere at kopiere og faxe dobbeltsidede dokumenter, da de kan scannes i én arbejdsgang.

Hurtige laserprint


Brug i-SENSYS FAX-L410, med den hurtige kopi- og laserprinthastighed på 25 sider pr. minut, som en ekstra laserprinter til din arbejdsgruppe. Der er heller ingen ventetid på print, kopier eller modtagne faxdokumenter, da Quick First-Print fra dvale betyder, at der ikke er nogen opvarmningstid fra standby.

Yderst energibesparende


Du sparer energi og penge med i-SENSYS FAX-L410s bæredygtige funktioner. Den er Energy Star®-certificeret og bruger kun 1,4 W i dvale. Alt-i-Én-patronerne - der kombinerer toner-, tromle- og renseenhederne for at reducere vedligeholdelsesbehovet og øge pålideligheden - minimerer forbrugsstoffer og er lette at genbruge.
* baseret på ITU-T Standard Chart No. 1

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS FAX-L410, dets funktioner og hvad det kan.

Handset as standard

Håndsæt som standard

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

Copy

Kopiering

Duplex Automatic Document Feeder

Automatisk dupleks dokumentfremfører

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

Brochure

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Hvorfor skal du vælge originale Canon-laserprintertonerpatroner

Få mere at vide