Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Denne stordriftslaserfax til netværk med avanceret fax-, kopi- og udskriftsfunktionalitet kan opfylde de mest krævende behov. Mulighed for afsendelsesfunktionalitet forbedrer produktiviteten og kompatibiliteten.

Fordele

  • Super G3-fax
  • Standardhukommelse til 512 sider*
  • Indbygget netværk og PCL 5e/6-understøttelse
  • Papirkapacitet på 1.100 ark maks. inklusive ekstra kassette
  • Sikkerhed: id-administration
  • 22 sider/min. (A4)
  • Dupleks-ADF til 50 sider (45 ipm/A4)
  • Mulighed for afsendelsesfunktionalitet**

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Hurtig og effektiv faxning


Denne robuste fax er det ultimative valg med hensyn til faxningseffektivitet til større virksomheder. Et Super G3-faxmodem sender dokumenter på 3 sekunder pr. side*, så telefonregningen reduceres. Der kan modtages flere faxer, uden at linjen blokeres, hvilket igen sparer tid.

Udskrivning og kopieringNyd godt af professionel laserudskrivning og kopiering ved 22 sider/min. (A4). Der er en FCOT (First Copy Out Time) på mindre end 15 sekunder og stort set ingen opvarmningstid efter dvale med Quick First Print-ydelse.

Automatisk dupleksudskrivning og dokumentfremføringAutomatisk dobbeltsidet faxning, kopiering og udskrivning øger produktiviteten og reducerer omkostningerne til papir. En dupleks-ADF til 50 sider kan scanne ved så høj en hastighed som 45 billeder pr. minut (A4). Den er endda i stand til at scanne A3-dokumenter (kun simpleks).

Indbyggede netværksfunktionerIndbygget netværk giver alle tilsluttede brugere på netværket produktiv netværksudskrivning og pc-faxning. En RUI (Remote User Interface) muliggør nem overvågning af maskinens status. PCL5e/6-understøttelse sikrer fuld kompatibilitet med eksisterende PCL-udskrivningsmiljøer.

Mulighed for afsendelsesfunktionalitet**Med mulighed for afsendelsesfunktionalitet fungerer FAX-L3000IP som en central kommunikationshub til digital deling af kontordokumenter og højner dermed effektiviteten af arbejdsgangen og produktiviteten. Brugerne kan scanne farvedokumenter direkte til e-mail, netværksserver (SMB og FTP) eller internetfax. Videresendelse af fax giver mulighed for automatisk eller betinget videresendelse af faxer til andre destinationer.
(Ekstra tilbehør)!

Stor papirforsyningStandardpapirforsyning består af en kassette til 500 ark og en universalbakke til 100 ark. En ekstra kassette til 500 ark udvider dette til i alt 1.100 ark papir, hvilket opfylder de mest krævende stordriftsbehov.

Sikkerheds- og omkostningskontrolAdministration af afdelings- og bruger-id begrænser brug af maskinen til autoriserede medarbejdere og indebærer, at du kan holde styr på omkostningerne. Hver afdeling og bruger kan tildeles deres eget id eller deres egen adgangskode, og hermed opnås der fuld sikkerhed.

Risikofri faxningHvis maskinen løber tør for papir eller toner, gemmer standardhukommelsen til 512 sider* (1500 maksimum)** sikkert alle indkommende dokumenter til senere udskrivning. I tilfælde af strømsvigt gemmer funktionen til hukommelsesbackup faxer og andre data i op til tre timer.

LynopkaldDet er hurtigt og nemt at ringe op med lynopkaldsfunktionen med 80 numre og kodeopkaldsfunktionen med 200 numre (500 maksimum)**, så du kan gemme numrene på alle dem, du har regelmæssig kontakt med.

* baseret på ITU-T Standard Chart No.1
** med ekstra afsendelsessæt (tilbehør)

Priser

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, dets funktioner og hvad det kan.

PCL Printing

PCL-print

Copy

Kopiering

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

Use and share over network

Brug og del over et netværk

Automatic double sided printing

Automatisk dobbeltsidet print

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

Duplex Automatic Document Feeder

Automatisk dupleks dokumentfremfører

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Hvorfor skal du vælge originale Canon-laserprintertonerpatroner

Få mere at vide