Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Denne stordriftslaserfax med avanceret fax- og kopifunktionalitet er den ideelle løsning til store, travle kontorer. En stor papirkapacitet, dupleksudskrivning og netværk sikrer maksimal produktivitet.

Fordele

  • Super G3-fax
  • Standardhukommelse til 512 sider*
  • Papirkapacitet på 1.100 ark maks. inklusive ekstra kassette
  • Sikkerhed: id-administration
  • 22 kopier/min.
  • Dupleks-ADF til 50 sider (37 ipm/A4)
  • Billedbehandling i ultrahøj kvalitet
  • All-in-One-patron
  • Mulighed for udskrivning og netværk**

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS FAX-L3000

Hurtig, pålidelig faxning


Det robuste design, som kendetegner FAX-L3000, giver mulighed for hurtig og pålidelig faxning af store mængder i større virksomheder. Super G3- faxmodemmet sender dokumenter på 3 sekunder pr. side*, så telefonregningen reduceres, og medarbejderne tilbringer mindre tid med at stå foran maskinen. Der kan modtages flere faxer, uden at linjen blokeres, hvilket igen sparer tid.

Bekvem kopieringDenne dedikerede fax fungerer også som laserkopimaskine med høj hastighed og kvalitet - med 22 kopier/min. og en hurtig FCOT (First Copy Out Time) på mindre end 13 sekunder.

Automatisk dupleksudskrivning og dokumentfremføringAutomatisk dobbeltsidet faxning, kopiering og udskrivning** øger produktiviteten og reducerer omkostningerne til papir. En dupleks-ADF til 50 sider accelerer udskrivningen. Scan dobbeltsidede dokumenter med en hastighed på 37 billeder/min. ved A4, og spar tid og besvær.

Stor papirforsyningStandardpapirforsyning består af en kassette til 500 ark og en universalbakke til 100 ark. En ekstra kassette til 500 ark udvider dette til i alt 1.100 ark papir, hvilket opfylder de mest krævende stordriftsbehov.

Sikkerheds- og omkostningskontrolAdministration af afdelings- og bruger-id begrænser brug af maskinen til autoriserede medarbejdere og indebærer, at du kan holde styr på omkostningerne. Hver afdeling og bruger kan tildeles deres eget id eller deres egen adgangskode, og hermed opnås der fuld sikkerhed.

Risikofri faxningHvis maskinen pludselig løber tør for papir eller toner, gemmer standardhukommelsen til 512 sider* (1500 maksimum)** sikkert alle indkommende dokumenter til senere udskrivning. I tilfælde af strømsvigt gemmer funktionen til hukommelsesbackup faxer og andre data i op til tre timer.

LynopkaldDet er hurtigt og nemt at ringe op med lynopkaldsfunktionen med 80 numre og kodeopkaldsfunktionen med 200 numre, så du kan gemme numrene på alle dem, du har regelmæssig kontakt med.

Ultrahøj kvalitetNår du skal sende detaljerede dokumenter som f.eks. diagrammer eller fotos kombineret med tekst, sikrer vores teknologi til ultrahøj kvalitet en perfekt finish. Halvtonegengivelse med 256 gråtoner giver ekstra dybde og skarphed.

Ren All-in-One-patronAll-in-One-patronen indeholder både toner og alle de væsentlige komponenter, så når du udskifter den, bliver din fax som ny. Intet svineri og intet besvær - kun uafbrudt output af høj kvalitet.

Mulighed for netværksudskrivningMed det ekstra printersæt får alle brugere, der er tilsluttet netværket, produktiv netværksudskrivning og pc-fax. En RUI (Remote User Interface) muliggør nem overvågning af maskinens status.

* baseret på ITU-T Standard Chart No.1
** med ekstra printersæt

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS FAX-L3000, dets funktioner og hvad det kan.

Copy

Kopiering

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassette (tilbehør)

Duplex Automatic Document Feeder

Automatisk dupleks dokumentfremfører

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Hvorfor skal du vælge originale Canon-laserprintertonerpatroner

Få mere at vide