Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

En kompakt og stilfuld fax, som er nem at bruge og vedligeholde. Sikrer produktiv og pålidelig ydeevne med mange forskellige professionelle faxfunktioner og er således en ideel løsning til små og mellemstore virksomheder.

Fordele

  • Kompakt og stilfuld Super G3-fax
  • Hukommelse på 512 sider* til faxafsendelse og -modtagelse
  • 15 hurtigkaldsnumre og 100 kodeopkaldsnumre
  • ADF til 30 sider
  • Brugervenlig og intuitiv LCD-skærm
  • Alt-i-Én-patron
  • Energibesparende

Funktioner

Kig nærmere på Canon i-SENSYS FAX-L150

Hurtig og økonomisk fax


Skær udgifterne til kommunikation ned til et minimum med denne Super G3-faxmaskine, som sender dokumenter på bare 3 sekunder pr. side*. Da faxdokumenter sendes og modtages på kortest mulig tid, er telefonlinjen mere ledig.

Højere effektivitet


En hukommelse, som kan lagre 512 sider*, gemmer alle indkommende dokumenter sikkert, så du kan printe faxer på et senere tidspunkt, hvis papiret eller toneren er sluppet op. Lange dokumenter kan også scannes ind i hukommelsen til automatisk afsendelse, så afsendelsestiden og faxudgifterne holdes nede.

Hurtig og nem betjening


Indtastning af numre kunne ikke være nemmere, selv for uerfarne brugere, da der er adgang til alle dine mest brugte numre via 15 hurtigkaldstaster og 100 kodeopkaldsnumre. En klar og intuitiv LCD-skærm med 5 linjer gør denne faxmaskine overordentligt nem at anvende.

Højere produktivitet


Takket være en automatisk dokumentfremfører (ADF) til 30 sider kan brugere nemt faxe eller kopiere lange dokumenter i en enkelt arbejdsgang frem for at indføre dokumentets sider én ad gangen. En papirbakke med plads til 150 ark sparer også tid til opfyldning af papir.

Hurtig print og kopiering


Brug denne fax som en produktiv laserprinter (18 sider pr. minut) via USB-forbindelsen. Med Quick First Print-teknologi er der en hurtig opvarmningstid fra dvale. Du kan også kopiere dokumenter med en hastighed på 11,8 sider pr. minut.

Enkel vedligeholdelse


i-SENSYS FAX-L150 haren omkostningseffektiv Alt-i-Én-patron, som indeholder toner, tromle og alle vigtige dele. Patronen kan udskiftes på få sekunder - intet rod eller besvær. Brug en original Canon-patron, så er du løbende sikret output i høj kvalitet.

Enestående energieffektivitet


Denne miljøvenlige fax er førende i sin klasse med hensyn til energieffektivitet, og bruger kun 1,5 watt i dvale.

* baseret på ITU-T Standard Chart No. 1

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon i-SENSYS FAX-L150, dets funktioner og hvad det kan.

Copy

Kopiering

Super G3 FAX

Super G3-fax

USB connection

USB-tilslutning

User friendly LCD display

Brugervenlig LCD-skærm

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentfremfører

Brochure

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Hvorfor skal du vælge originale Canon-laserprintertonerpatroner

Få mere at vide