Canon DP-V3010

DP-V3010

En 30 tommer, 4K professionel referenceskærm til 4K-produktionsworkflows, som giver en fantastisk billedkvalitet og fremragende betjening. Ideel til brug i et studie, til redigering eller på filmsettet.

Fordele

  • 30" 4K professional referenceskærm til produktion af digitale biograffilm og video
  • Naturtro farvegengivelse takket være Canons processor og understøttelse af bredt farveområde, herunder DCI-P3
  • IPS LCD-panel med ultrahøj opløsning (4096 x 2560) viser naturlig 4K på op til 60P
  • Understøtter kontrastforhold på 2000:1
  • 2K/Full HD-skærm med høj opløsning via valg af skaleringsprogrammer
  • Bred visningsvinkel på 178°
  • Understøtter Canon Log-gamma med dedikeret billedmetode
  • Ensartethed fra filmset til visning: 1D/ 3D-LUTs og ASC CDL understøttes
  • Designet til nem betjening, med intuitiv drejknap
  • Unikt, robust design til lang panelstabilitet, nem montering på bord eller væg

Funktioner

Kig nærmere på Canon DP-V3010

30" 4K professional referenceskærm


Denne professionelle referenceskærm passer til outputtet fra DCI-kompatible digitale biografprojektorer og er et plads- og omkostningseffektivt supplement eller alternativ. Et pålideligt, robust og pladsbesparende design, der er ideelt til en stationær pc eller til vægmontering.

Naturtro farvegengivelse


Kombinationen af et IPS LCD-panel, et RGB LED-baggrundslyssystem med høj renhed og en Canon-processor udmærker sig ved nøjagtig, gentagelig, ensartet og stabil farvegengivelse - hvilket resulterer i næsten ingen synlig forskel mellem skærmene. Farveområder i flere broadcaststandarder understøttes, herunder DCI-P3, ITU-R BT.709, EBU, SMPTE-C og Adobe RGB¹. Ekstremt høj farvepræcision opretholdes takket være sensorer i baggrundslyssystemet, der registrerer og retter ændringer i farve og lysstyrke med tiden.

LCD-panel med høj opløsning


Takket være en opløsning på 4096 x 2560 kan IPS LCD-panelet vise naturlig DCI 4K-video (4096 x 2160) uden skalering. En lang række input-formater fra 23.98P til 60P understøttes.

Kontrastforhold på 2000:1


IPS LCD-panel med høj kontrast og Canons teknologi til billedbehandling kombineres for at opnå et kontrastforhold på 2000:1, som anbefalet af SMPTE². Nøjagtig gengivelse af farveovergange sikrer nøjagtig visning af mørke billeder, såsom skygger eller nattescener.

2K/Full HD


Til 2K- og Full HD-produktion kan brugerne vælge mellem tre skaleringsprogrammer, herunder Canons oprindelige ShapeTrace-program, der undertrykker det ujævne udseende af diagonale linjer.

Bred visningsvinkel på 178°


DP-V3010 understøtter en bred visningsvinkel takket være minimale ændringer i farve og kontrast på tværs af IPS LCD-panelet - ideelt når flere brugere skal kontrollere billedkvaliteten samtidig.

Canon Log understøttes


Et dedikeret Canon Log-billedprogram muliggør nem konvertering af Canon Log-gammabilleder, optaget med Cinema EOS-kameraer, til billeder, der egner sig til visning.

Fra filmset til visning


DP-V3010 hjælper med at bevare farveensartethed i hele arbejdsprocessen. ASC CDL³ metadata-format understøttes - justering af farveparametre kan indstilles og importeres eller eksporteres via USB-hukommelse. Understøttelse af en række LookUp-tabeller giver præcis farvekontrol på settet eller i studiet.

Let betjening


Betjeningen af DP-V3010 er intuitiv, takket være det diskrete GUI-design og placeringen af knapper og drejeknapper på fjernbetjeningen. Brug af en tredjeparts ekstern sensor muliggør kalibrering uden en pc.

1 Indeholder ikke alle RGB-farvekvalitetspunkter
2 SMPTE RP 431-2:2011
3 American Society of Cinematographers Color Decision List

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon DP-V3010, dets funktioner og hvad det kan.

DP-V3010 Bedømmelser og anmeldelser