Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

EOS C300 PL er et banebrydende professionelt cine-kamera, der kombinerer Canons anerkendte videoteknologi og objektiv-knowhow med EOS-kreativiteten. Udskiftelige objektiver giver en hidtil uset frihed til at fortælle enhver historie.

Fordele

  • 8,3 MP Super 35mm CMOS-sensor; Full HD
  • PL-objektiv-mount i branchestandard
  • Kompakt, modulært, let
  • 50 Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort
  • Høj følsomhed, lav støj
  • Canon Log Gamma
  • 24.00 p til filmproduktion
  • Wi-Fi-fjernbetjening
  • Ubesværet integration med arbejdsgange

Funktioner

Kig nærmere på Canon EOS C300 PL

8,3 MP Super 35mm CMOS-sensor; Full HD


En 8,3 MP Super 35mm CMOS-sensor, designet og fremstillet af Canon specifikt til videooptagelse, giver dig 3ch RGB-behandling for optagelse i Full HD. Canons sensorteknologi giver dig fremragende billeder i høj opløsning og med høj følsomhed, lav støj, reduktion af elementer forårsaget af rullende lukker og et lavt strømforbrug samt de sædvanlige fordele ved en stor sensor, som f.eks. en smuk snæver dybdeskarphed.

PL-objektiv-mount i branchestandard


Branchestandardfatningen på EOS C300 PL er kompatibel med en lang række udskiftelige objektiver, som allerede anvendes af professionelle filmskabere, og med Canons egne Cinema-objekter. 3 elektroniske indbyggede ND-filtre øger alsidigheden ved optagelse.

Kompakt, modulært, let


EOS C300 PL er ultrakompakt og vejer i den grundlæggende optagelsesopsætning bare 1869 g (uden objektiv). Greb som kan tages af, håndtag og komponenter på kontrolpanelet, som kan indstilles i flere vinkler, sikrer dig maksimum manøvredygtighed, mens det robuste og fugttætte hus har komponenter af magnesiumlegering, hvilket øger hårdførheden.

50 Mbps MPEG-2 MXF til CF-kort


Optag MPEG-2 MXF-filer, der er klar til broadcast ved 50 Mbps (4:2:2) på to CF-hukommelseskort – Mulighed for Relay Recording og samtidig optagelse. Output i branchestandard inkl. HD-SDI samt Timecode-, Genlock- og Synch-terminaler til optagelse med flere kameraer.

Høj følsomhed, lav støj


EOS C300 PL har en øget følsomhed: Billeder med lav støj kan optages ved op til ISO 20000, hvilket muliggør brug under næsten alle optagelsesforhold.

Canon Log Gamma


Omfattende muligheder for at brugerdefinere billeder, herunder indbygget Canon Log Gamma, som leverer neutral billedkvalitet med et stort dynamikområde (800 %) for den maksimale frihed i forbindelse med efterredigering. Justér flere end 90 billedvariabler, og gem som brugerdefinerede billedprofiler på kameraet eller et SD-kort.

24.00 p til filmproduktion


Tilstandene PAL, NTSC og 24.00p er inkluderet som standard og giver dig billedhastigheder fra 23.98p til 59.94i. Justér langsom og hurtig bevægelse i trin på 1 bps for kreativ fleksibilitet.

Wi-Fi-fjernbetjening


Du kan trådløst overvåge kameraindstillingerne via en bærbar pc, tablet eller Smartphone med et enkelt, browserbaseret brugerinterface. Håndtér ND-filtre, tilføj billedmærker og upload metadata trådløst. (kræver trådløs adapter (tilbehør)).

Ubesværet integration med arbejdsgange


Ubesværet integration med eksisterende arbejdsgange betyder, at EOS C300 PL-film er kompatible med de fleste almindeligt brugte professionelle NLE-softwarepakker.

Priser

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EOS C300 PL, dets funktioner og hvad det kan.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.

CinemaEOSProducts

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert

Vigtig opdatering