Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

En højtydende Macrolite-flash giver kreative belysningsmuligheder til fotografer, der laver næroptagelser, både på stedet og i studiet.

Fordele

  • Ringflash-design til alsidig belysning ved næroptagelse
  • Effektiv ydeevne med ledetal 14 (ISO 100, m)
  • Dobbelte flashrør, der kan indstilles uafhængigt af hinanden, for kreativ lysstyring
  • LED-modelleringslamper gør komposition og fokusering nemmere
  • Hurtige og nemme at bruge - kan styres fra kameraet eller flashenheden

Funktioner

Kig nærmere på Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Kreativ næroptagelse med flash


Et ringflash-design giver mulighed for ensartet belysning af små motiver – det er ideelt til naturfotografer, der fotograferer blomster og insekter, og folk, der arbejder med professionelle videnskabelige formål. E-TTL II-måling gør præcis flasheksponering enkelt.

Kreativ skyggestyring


Dobbelte flashrør kan indstilles uafhængigt af hinanden over et 6-trins interval, hvilket giver mulighed for forskellige belysningstyper. Brug begge rør ligeligt for at få en skyggeløs effekt, eller gør ét rør lysere end det andet, så du får reliefbelysning, der fremhæver teksturer. Macro Ring Lite MR-14EX II's flashhoved kan roteres omkring motivet, så den fremherskende lyskilde kan komme fra alle vinkler.

Høj ydeevne


Højere ydelse med et ledetal på 14 (ISO 100, m) giver mulighed for at bruge små blænder til udvidet dybdeskarphed ved næroptagelser. Oplysninger om farvetemperatur sendes tilbage til kameraet under fotografering og er med til at optimere automatisk hvidbalance.

Kan integreres med andre flashenheder


Macro Ring Lite MR-14EX II kan bruges som optisk trådløs master i en lysopsætning med multiflash, hvor den udløser Speedlite-flashenheder, som er indstillet som slave-flashenhed. Dette er nyttigt, når der f.eks. benyttes en ekstra flash til at belyse en baggrund.

Innovativt og intuitivt design


Betjen Macro Ring Lite MR-14EX II med knapperne på dit EOS-kamera eller vha. et letlæseligt punktmatrix-LCD. En klar LED-modelleringslampe letter fokusering og komposition ved svag belysning, mens brugerdefinerede indstillinger gør, at funktioner kan tilpasses til dine egne arbejdsmetoder.

Pålidelig ydeevne, du kan stole på


Hurtig og lydløs genopladning sikrer, at du er klar til at fotografere på det rette tidspunkt. Macro Ring Lite MR-14EX II er klar til at fotografere igen på kun 5,5 sek. efter en fuld afladning. En selvrensende hotshoe med elektronisk overførsel via to ledninger sikrer en ordentlig forbindelse til dit kamera.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Macro Ring Lite MR-14EX II, dets funktioner og hvad det kan.