Vandtætte kameraer og undervandskameraer

Når det handler om at optage imponerende billeder ved udfordrende udendørsaktiviteter, har du brug for det bedste vandtætte kamera til opgaven – det robuste PowerShot D30. Du kan også bruge et undervandshus på kompatible Canon-kameraer til undervandoptagelser. Undervandshuset beskytter også mod sand, havvand og sne.

Underwater_Adventure_Main.jpg

Dedikeret robust kamera vs. undervandshus

PowerShot D30 er ideelt til dem, som jævnligt har brug for et sportskameras robuste ydeevne. Det er vandtæt ned til 25 m, stød- og frostsikkert og dermed holdbart nok til de mest udfordrende udendørsaktiviteter – ideelt til ethvert eventyr fra snowboarding og klatring til dykning. Det er også "børnesikret" og kan tåle den hårde behandling, som børn kan udsætte det for på familieture.

Benyt et undervandshus sammen med ethvert kompatibelt kamera, så du kan optage ned til 40 m under vandet – mere end nok til snorkling og sportsdykning – med nem adgang til alle betjeningsknapperne. De er også en rigtig god måde at beskytte kameraet mod vand, sand og sne på – ideelle til stranden og ved poolen og til vintersportsaktiviteter.

Hvorfor Canon under vandet?

PowerShot D30 er vandtæt ned til 25 m, stødsikkert ved tab fra op til 2,0 m¹ og fungerer ved temperaturer helt ned til -10 °C – ideelt til de mest udfordrende eventyr. Vores undervandshuse er vandtætte ned til 40 m og bygget til at holde takket være en solid polykarbonatkonstruktion og fjeder- og hængselmekanismer i rustfrit stål – et intakt hukommelseskort blev endda reddet fra et PowerShot-kompaktkamera, der var beskyttet af et undervandshus, efter seks år i havet².

Fuldstændig kontrol

Vores undervandshuse giver dig mulighed for at betjene alle tilgængelige knapper på kameraet, så du med præcision kan optage alle de fantastiske farver i verdenen under vandet. Øjeblikkelig adgang til funktioner, som brugerdefineret hvidbalance eller undervandsindstilling, lader dig hurtigt tilpasse farverne til de varierende lysniveauer under vandet, så du opnår de bedste undervandsbilleder.


Uden indstillingen Undervands


Med indstillingen Undervands

Fantastiske optagelser i svag belysning

Tag fantastiske undervandsbilleder med Canons innovative HS System – en eksklusiv kombination af en meget følsom sensor og en effektiv DIGIC-processor. HS System udmærker sig ved svag belysning – som er typisk for undervandsmiljøer – og gør det nemt at indfange håndholdte optagelser og den naturlige stemning i verdenen under vandoverfladen i overlegen billedkvalitet og med mindre uønsket støj.


Uden HS System³


Med HS System

¹ Testmetoderne for modstandsdygtighed over for stød er unikke for dette produkt og garanterer ikke for skade eller funktionsfejl i produktet.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Simuleret billede til illustration.

Bemærk, at ikke alle funktioner er tilgængelige i alle produkter.