XA10

Det innovative XA10 AVCHD-videokamera har professionel Canon-teknologi i et ultrakompakt kabinet. Enestående funktionalitet og alsidighed sikrer fremragende video og lyd.

Fordele

  • Canon HD-videoobjektiv (10x zoom, 30,4mm, F1.8)
  • Canon HD CMOS Pro-sensor
  • Professionel lyd
  • AVCHD-video til 64 GB hukommelse eller 2x SDXC-læsere
  • IR-optagelsesmetode
  • Fuldstændig manuel kontrol
  • 8,8 cm LCD; 0,6 cm EVF
  • Dynamic OIS, Powered IS, Instant AF
  • Alsidig og med udvidelsesmuligheder

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon XA10

Canon HD-videoobjektiv


Et hurtigt Canon HD-videoobjektiv (30,4mm, F1.8) med vidvinkel tilføjer professionel billedkvalitet til et kompakt videokamera. Stødfri 10x optisk zoom med variabel hastighed og iris med 8 lameller giver en mere attraktiv bokeh-virkning.

1/3-type HD CMOS Pro-sensor


En HD CMOS Pro-sensor - originalt designet og fremstillet af Canon til professionelle videokameraer - optager Full HD med en indbygget opløsning på 1920x1080. Med en pixelstørrelse, der er 2,6x større end konventionelle CMOS-sensorer, giver den et bredere dynamikområde og større følsomhed.

Professionel lyd


En professionel lyd sikres bl.a. af 2x XLR-indgange, et 3,5 mm-mikrofonindgangsstik og en indbygget støjsvag mikrofon. Lyd optages i Dolby Digital 2 kanaler-format med enhver kombination af input.

64 GB hukommelse og 2 SDXC-stik


XA10 optager Full HD AVCHD-video ved op til 24 Mbps til 64 GB indbygget flashhukommelse. Relay Recording mellem 2x SDXC-hukommelseskortlæsere giver mulighed for kontinuerlig filmning. Optagelse med to læsere giver mulighed for at gemme samme optagelse på to kort samtidig.

Infrarød optagelsesmetode


XA10 giver mulighed for infrarød (IR)-optagelse i Full HD-opløsning til optagelse om natten eller i svag belysning. Grønne og hvide farveindstillinger er tilgængelige, så du kan tilpasse til stilen i dit projekt. Unikke Canon-linsebelægninger og et indbygget spredeglas sikrer klare, skarpe billeder i hele billedområdet. En IR-lampe er indbygget i videokameraets håndtag.

Fuldstændig manuel kontrol


En manuel objektivring muliggør intuitiv styring af fokus. Fuld manuel kontrol med eksponering, blænde, lukkerhastighed og forstærkning er mulig via den berøringsfølsomme LCD-skærm. En brugerdefineret tast og kontrolknap giver dig komplet kontrol over din kreativitet.

8,8 cm LCD; 0,6 cm EVF


En stor sidemonteret berøringsfølsom LCD-skærm på 8,8 cm (3,5") med en skarp opløsning på 920.000 punkter giver fremragende overvågningsfunktionalitet. En waveform-skærm og Focus Assist-funktioner gør det nemt at koncentrere sig om motivet. EVF på 0,61 cm (0,24") med 260.000 punkter.

Dynamic OIS, Powered IS, Instant AF


Canons avancerede Dynamic Optical Image Stabilisation-system med Powered IS-tilstand sikrer video uden rystelser. Instant AF betyder knivskarpt fokus i hvert billede.

Alsidig og med udvidelsesmuligheder


Det ultrakompakte XA10 er et alsidigt kamerasystem med udvidelsesmuligheder - kan tilpasses til enhver situation. Håndtaget er aftageligt, så kameraet kan bruges selv på de trangeste steder og har en stop/startknap og styring af zoomniveau. Et objektivfiltergevind og tilbehørssko medfølger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon XA10, dets funktioner og hvad det kan.

XA10 Bedømmelser og anmeldelser

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, læring, produktoplysninger og nyhedsopdateringer giver den ultimative dækning for professionelle fotografer, videografer samt erfarne entusiaster i hele verden, der bruger Canons produkter.