Tidskode input/output

En tidskode er et 8-cifret tal, der benyttes i professionelle produktionsmiljøer til at registrere de enkelte video-billeder efter time, minut, sekund, og billednummer (00:00:00:00). Tidskoden sendes fra en central generator (ofte et andet videokamera). Det skaber en reference ved at synkronisere de interne ure i to eller flere videokameraer eller, for den sags skyld, andre typer videoudstyr.

Tidskoden er en effektiv reference, som benyttes under post-production arbejdet på en optagelse, der har benyttet mere end et videokamera. Det er en måde at sikre på, at tidslinjen ikke springer, selvom optagelsen måske er sammensat af optagelser fra flere kilder.

Skønt XH G1 har SDI output tilslutning, som tillader videokameraet at modtage tidskode data, kan man også få en dedikeret input/output tilslutning. Den separate tilslutning, som kan benyttes både til input og output, afhængigt af dit behov, er nyttig, når video eksporteres via en alternativ kilde, som fx komponent udgangen.  Når den bruges i output overtager videokameraet rollen som master signal generator – den eksporterer sin egen frekvens til andre videokameraer og synkroniserer dem med sig selv.

Kompatible modeller:

spacer
					image
HD Home
Teknologier
Canon HD-kamerasystem
Digic DV II
Canon Optik til HD
Fuld HD CMOS
Instant AF
Super Range OIS
Egenskaber
HD-SDI Output
Gen lock Input
Tidskode input/output
Progressiv optagelse
HDMI terminal
Mikrofonindgang med manuel kontrol
Fuldstændig kontrol
Hvilket optageformat?
Optagelse på bånd
Optagelse på DVD
Optagelse på harddisk