HDV1080i

Optagelse på bånd (HDV)

Vælger du et Canon HD-videokamera, der optager på bånd, kommer du til at arbejde i det populære High Definition Video (HDV) format.

HDV optager HD-video i ekstremt flot kvalitet på HDV- eller MiniDV-bånd. Billedkvaliteten er så god, at mange professionelt orienterede videokameraer også optager i HDV. Dette gælder også Canons egen X-serie.

HDV benytter sofistikeret komprimeringsteknologi til at reducere den enorme datamængde, HD-video består af. Du kan uden at gå på kompromis med billedkvaliteten gemme så lange HD-optagelser, som båndet tillader - oftest lidt over en time.

HDV-systemet rummer flere vigtige fordele. Fordi det benytter bånd, er det meget billigt i drift. HDV er desuden perfekt, hvis videoen skal redigeres – billeder og lyd overføres nemt til computeren gennem et Firewire-kabel. Næsten alle de populære pc- og Mac-videoredigeringsprogrammer er tilmed kompatible med HDV-standarden.

På det rene
Når du er ude at kigge på HD-videokamera eller -tv, vil du bemærke, at der findes to standarder – HD Ready 720 og Full HD 1080. Disse tal refererer til antallet af linjer, som et billede opbygges af: Full HD-standarden giver den bedste kvalitet.

Alle video-optagelser i HD ser lækre ud, men det er vigtigt at huske, at samtlige Canon HD-videokameraer optager i Full HD-standarden og dermed giver den højeste opløsning, som noget HD-TV kan gengive.

Kompatible modeller:

 

 

“HDV”- og “HDV”-logoet er varemærker tilhørende Sony Corporation og Victor Company of Japan, Limited (JVC).

spacer
					image
HD Home
Teknologier
Canon HD-kamerasystem
Digic DV II
Canon Optik til HD
Fuld HD CMOS
Instant AF
Super Range OIS
Egenskaber
HD-SDI Output
Gen lock Input
Tidskode input/output
Progressiv optagelse
HDMI terminal
Mikrofonindgang med manuel kontrol
Fuldstændig kontrol
Hvilket optageformat?
Optagelse på bånd
Optagelse på DVD
Optagelse på harddisk