HD-SDI output

En SDI (Serial Digital Interface) udgang er en form for tilslutning, der normalt kun findes på det mest avancerede professionelle udstyr. SDI er den standard tilslutning, som tv-studier og andre broadcastere benytter (se detajer i SMPTE 259M og SMPTE 292M).

Hvad er det? SDI er et avanceret interface til stor kapacitet, der benyttes til at eksportere ukomprimeret digital video i real time. Det gør SDI – og ethvert videokamera, der benytter det – ideelt til live produktion (eksempelvis et live TV show), samt til at se og redigere video i den bedst opnåelige kvalitet.  Da SDI især er beregnet til professionelt brug, er det desuden kompatibelt med meget videoudstyr, der findes i professionelle studier, herunder monitorer, båndmaskiner og switchers.  (En switcher er en central kontrolenhed, hvorfra flere kameraer kan kontrolleres i en optagelse, når flere kameraer optager det samme på samme tid).

SDI eksporterer ukomprimeret SD og HD video i et enkelt kabel. Data fra HDV1080i optagelser optages på bånd efter komprimering ved 25mbps. Datastrømmen fra direkte SD-SDI video når derimod 270Mbps. Standarden for dataoverførsel med HD-SDI er forrygende 1,485Gbps.

Canon videokameraer med SDI output giver forrygende professionel videokvalitet.

Canon XH G1 har SDI output tilslutning, der understøtter tidskode og audio, som sendes samlet med videosignalet.

Kompatible modeller:

spacer
					image
HD Home
Teknologier
Canon HD-kamerasystem
Digic DV II
Canon Optik til HD
Fuld HD CMOS
Instant AF
Super Range OIS
Egenskaber
HD-SDI Output
Gen lock Input
Tidskode input/output
Progressiv optagelse
HDMI terminal
Mikrofonindgang med manuel kontrol
Fuldstændig kontrol
Hvilket optageformat?
Optagelse på bånd
Optagelse på DVD
Optagelse på harddisk