HDV1080i

Optagelse på harddisk (AVCHD)

Canons HG10 Harddisk (HDD) videokamera byder på enorm lagerplads. Her kan du gemme op til 15 timers High Definition video på kameraets indbyggede harddisk. For at opnå dette benytter HG10-optageformatet Advanced Video Codec for High Definition (AVCHD).

AVCHD udnytter noget af den allermest avancerede komprimeringsteknologi til reduktion af de ekstremt store filstørrelser fra HD-video - uden at det går ud over billedkvaliteten. Fordi de kombinerer enorm kapacitet med virkelig flotte optagelser, er disse videokameraer ideelle til ferieturen eller opdagelsesrejsen. Faktisk er de et godt valg for alle, der gerne vil filme i lange stræk, fordi du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for optageplads. En ekstra fordel er, at du slipper for at spole frem og tilbage, når du skal tjekke dine optagelser. Vælg en scene - og den kan afspilles med det samme.

På det rene
Når du er ude at kigge på HD-videokamera eller -tv, vil du bemærke, at der findes to standarder – HD Ready 720 og Full HD 1080. Disse tal refererer til antallet af linjer, som et billede opbygges af: Full HD-standarden giver den bedste kvalitet.

Alle video-optagelser i HD ser lækre ud, men det er vigtigt at huske, at samtlige Canon HD-videokameraer optager i Full HD-standarden og dermed giver den højeste opløsning, som noget HD-TV kan gengive.

Kompatible modeller:

 

 

 “AVCHD”- og “AVCHD”-logoet er varemærker for Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. og Sony Corporation.

spacer
					image
HD Home
Teknologier
Canon HD-kamerasystem
Digic DV II
Canon Optik til HD
Fuld HD CMOS
Instant AF
Super Range OIS
Egenskaber
HD-SDI Output
Gen lock Input
Tidskode input/output
Progressiv optagelse
HDMI terminal
Mikrofonindgang med manuel kontrol
Fuldstændig kontrol
Hvilket optageformat?
Optagelse på bånd
Optagelse på DVD
Optagelse på harddisk