Fuld HD CMOS

Canon CMOS-sensorer er i årevis blevet benyttet i vores succesrige digitale EOS-spejlreflekskameraer. De er blevet synonym med fotografisk billedkvalitet på professionelt niveau. Den færdigudviklede Full HD CMOS-sensor specielt beregnet til High Definition-videooptagelse repræsenterede derfor et markant gennembrud.

Canons Full HD CMOS-sensorer har en opløsning på mindst 1920x1080 pixel, hvilket svarer til de nyeste Full HD tv apparater. CMOS-sensorteknologi gør det muligt for videokameraet at læse flere pixels på samme tid, hvilket betyder, at den øgede datamængde fra High Definition-video kan indsamles langt hurtigere og mere effektivt. CMOS-sensorer kræver typisk mindre strøm end andre. Dermed kan batteriet køre længere på en opladning og give mulighed for at optage i længere tid.

Canons unikke CMOS-produktionsproces gør det muligt at integrere yderligere kredsløb på selve sensor-chippen. Støjreduktion på chippen samt forstærkning af de enkelte pixels benyttes til optimering af billedsignalet. Et Bayer Placement RGB-primærfarvefilter sikrer en fremragende farvegengivelse.

Canon er én af de få teknologiske frontløbere, der har komplet kendskab til CMOS-billedsensorer, lige fra design til fremstilling. Denne knowhow, erfaring og teknologi udnyttes til fremstilling af Canons Full HD CMOS-sensorer, der sikrer den enestående billedkvalitet i vores videokameraer.

Kompatible modeller:

spacer
					image
HD Home
Teknologier
Canon HD-kamerasystem
Digic DV II
Canon Optik til HD
Fuld HD CMOS
Instant AF
Super Range OIS
Egenskaber
HD-SDI Output
Gen lock Input
Tidskode input/output
Progressiv optagelse
HDMI terminal
Mikrofonindgang med manuel kontrol
Fuldstændig kontrol
Hvilket optageformat?
Optagelse på bånd
Optagelse på DVD
Optagelse på harddisk