HDV1080i

Optagelse på DVD (AVCHD)

Videooptagelse direkte på 8cm DVD (-R / -RW / -R DL) kombinerer fordelene ved den høje kvalitet af HD-video med supernem afspilning. Når DVD’en er lukket, er den kompatibel med Blu-ray-afspillere og mange computere.

Video optages i Advanced Video Codec for High Definition format (AVCHD). Dette er en ultraeffektiv komprimeringsteknologi, der reducerer filstørrelsen på HD-optagelserne, uden at det går ud over billedkvaliteten. Den gør det muligt at gemme optagelser af op til en times varighed på en Dual Layer DVD.

En ekstra fordel er, at du slipper for at spole frem og tilbage, når du skal tjekke dine optagelser. Vælg en scene - og den kan afspilles med det samme. Nemmere bliver det ikke at bevare og dele de gode minder.

På det rene
Når du er ude at kigge på HD-videokamera eller -tv, vil du bemærke, at der findes to standarder – HD Ready 720 og Full HD 1080. Disse tal refererer til antallet af linjer, som et billede opbygges af: Full HD-standarden giver den bedste kvalitet.

Alle video-optagelser i HD ser lækre ud, men det er vigtigt at huske, at samtlige Canon HD-videokameraer optager i Full HD-standarden og dermed giver den højeste opløsning, som noget HD-TV kan gengive.

Kompatible modeller:

 

 

 “AVCHD”- og “AVCHD”-logoet er varemærker for Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. og Sony Corporation.

spacer
					image
HD Home
Teknologier
Canon HD-kamerasystem
Digic DV II
Canon Optik til HD
Fuld HD CMOS
Instant AF
Super Range OIS
Egenskaber
HD-SDI Output
Gen lock Input
Tidskode input/output
Progressiv optagelse
HDMI terminal
Mikrofonindgang med manuel kontrol
Fuldstændig kontrol
Hvilket optageformat?
Optagelse på bånd
Optagelse på DVD
Optagelse på harddisk