Fuldstændig kontrol 

Hvert HD-videokamera er beregnet til at gøre HD-videooptagelse i professionel kvalitet så nem som muligt, uanset om du er begynder eller erfaren entusiast.

Alle nøglefunktioner og indstillinger, som zoomknappen og Quick Start-knappen, er placeret præcis, hvor de er mest bekvemme. Familieorienterede videokameraer kan betjenes med kun én hånd. De mere avancerede indstillinger, som automatik og opsætning, vælges ved at navigere rundt i en overskuelig menu, der ses på den store, klare LCD-skærm. På visse videokameraer gør et navigations-kontrolhjul det nemmere end nogensinde at bevæge sig gennem menusystemet. Uanset hvilken model, du vælger, repræsenterer et Canon-videokamera den perfekte blanding af form og funktion.

Canons professionelle X-serie af videokameraer har et væsentligt større udvalg af funktioner, du selv kan indstille. Mange af disse indstillingsmuligheder kan du tilmed justere under selve optagelsen. Nogle knapper kan brugertilpasses, således at du kan knytte de oftest anvendte indstillinger til specielle knapper. Fuld manuel indstilling af kameraet og Focus Assist (forstørrelsesglas og styring af lydstyrke) er standard på disse modeller. Hver knap og hvert greb er placeret, så de er intuitive at bruge.

spacer
					image
HD Home
Teknologier
Canon HD-kamerasystem
Digic DV II
Canon Optik til HD
Fuld HD CMOS
Instant AF
Super Range OIS
Egenskaber
HD-SDI Output
Gen lock Input
Tidskode input/output
Progressiv optagelse
HDMI terminal
Mikrofonindgang med manuel kontrol
Fuldstændig kontrol
Hvilket optageformat?
Optagelse på bånd
Optagelse på DVD
Optagelse på harddisk