Canon LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Indfang hver eneste deltalje på afstand. Få alle med på billedet. Dette kompakte videokamera giver sjov og frihed til hele familien. Genoplev hvert eneste øjeblik i Full HD, og del nemt med indbygget Wi-Fi og NFC.

Canon LEGRIA HF R68

Fordele

 • Nem deling for hele familien med Wi-Fi og NFC
 • Jævne og stabile film uden sløring med optisk Intelligent IS
 • Indfang livets magiske øjeblikke i fantastiske detaljer
 • Få mere med på billedet med vidvinkel tilbehørsobjektivet
 • Nyd ekstra sjov med optagelse i Slow og Fast motion

Funktioner

Kig nærmere på Canon LEGRIA HF R68

Livet handler om at dele


Upload film til din mobile enhed og sociale medier med indbygget Wi-Fi. Videokameraet understøtter også NFC, så du kan komme på og dele optagelser direkte med mobile enheder med et enkelt tryk. NFC gør det også muligt at tilslutte Canon Connect Station, så indholdet gemmes og derefter kan ses sammen med familie og venner på tv'et.

Skarpe resultater hver gangCanons optiske Intelligent IS betyder, at der ikke er grund til at bekymre sig om kamerarystelser. Det tilpasser sig den scene, du fotograferer, og vælger automatisk den optimale billedstabilisering for dig. Selv når du er på farten, sikrer den fem-aksede Dynamic IS jævne og rolige billeder.

Ethvert minde i fantastiske detaljerNyd at optage fantastiske film med Canons HD-videoobjektiv. Det har en alsidig 57x Advanced Zoom, så du kan indfange detaljerne i selv fjerne motiver. Billedkvaliteten er i top - selv når du optager i svagt lys - takket være 3,28 MP Full HD CMOS-sensoren og DIGIC DV4-processoren. Undgå, at dine minder bliver slettet ved et uheld med den praktiske File Lock-funktion.

Ekstra frihed med vidvinkel tilbehørsobjektivetOptagelse i lukkede rum betyder som regel, at det er svært at få alle med i billedet. HF R68 omfatter et innovativt vidvinkel tilbehørsobjektiv, som hurtigt kan monteres på fronten. Dette forkorter brændvidden til 26,9mm* og udvider mulighederne for filmoptagelse.

* Med Advanced Zoom slået til

Sjov for hele familienEksperimentér med optagelse i Slow og Fast motion. Slow motion reducerer hastigheden med 1/2x. Det er fantastisk til at korrigere golfslag, mens Fast motion sætter hastigheden op - helt op til 1200x. Det fungerer ved at optage ved forudbestemte intervaller, så du kan bruge det til at skabe fascinerende tidsforskudte sekvenser. Prøv at tilføje sjove effekter til film med Touch Decoration, eller skab stemning med biograflignende filtre.

Hold fokusHvad sker der, hvis du mister fokus på, den du optager på afstand? Tryk på søgeknappen, og hold den nede, så panorerer Framing Assist ud for hurtigt at finde dine motiver igen. Når du slipper, zoomer videokameraet ind igen for at fortsætte optagelsen.

Indfang mange første øjeblikkeOptag de første skridt og ord fra op til tre børn med den avancerede Baby-funktion. Registrér hvert barns fødselsdato på kameraet, og tilføj farverige stempler og animationer til at registrere barnets højde og vægt. Alle optagelser gemmes automatisk i det relevante babyalbum.

Flotte film med god lydFå film til at lyde lige så godt, som de ser ud med Audio Scene Select. Vælg mellem fem forskellige programmer, så det passer til den scene, du optager.


Fleksibel optagelseFilm kan optages samtidig i forskellige formater (AVCHD + MP4) til den interne hukommelse og SD-kort. Det betyder, at du kan indfange videooptagelser til personlig brug, mens du deler i en lidt lavere opløsning, som er hurtigere at overføre med mobile enheder og på sociale medier.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon LEGRIA HF R68, dets funktioner og hvad det kan.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Del film trådløst

Simplify sharing

Nemmere deling

Steady shots in every situation

Rolige optagelser i alle situationer

Steady shooting on the move

Stabile optagelser på farten

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS-sensor

57x Advanced Zoom

57x Advanced Zoom

Keep track of your subject at full zoom

Følg dit motiv ved fuld zoom

DIGICDV4

DIGIC-processorkraft

Slow Fast

Optagelse i Slow og Fast motion

AVCHD

28 Mbps AVCHD-optagelse

MP435MBPS

35 Mbps MP4-optagelse

baby mode

Fasthold dyrebare minder

Perfect audio to match the scene

Perfekt lyd, der matcher optagelsen

vivid clear view

7,5 cm kapacitiv touchscreen

Add a cinematic feel to movies

Giv filmklip biograflignende effekter

Add fun effects to movies

Giv film sjove effekter

advanced quick start

Åben LCD for hurtig start

8GB built-in memory + SDXC slot

8 GB indbygget hukommelse + SDXC-læser

Connect Station Optimised

Optimeret til Canon Connect Station

 • Canon LEGRIA HF R68
 • Vidvinkel tilbehørsobjektiv WA-H43
 • Kompakt strømadapter CA-110
 • Batteripakke BP-718
 • High-speed HDMI-kabel
 • HTC-100/S
 • USB-kabel IFC-300PCU/S

LEGRIA HF R68 Bedømmelser og anmeldelser