no consumer

LEGRIA mini-videokameraer

Dit publikum venter – Fremvis din kreativitet i Full HD fra et nyt perspektiv Mini-serien med videokameraer tilbyder et unikt kompakt og ekstremt bærbart design – med et ultravidvinkelobjektiv, en LCD-skærm, der kan vippes og drejes, og en indbygget fod – så du nemt kan tage billeder af dig selv og indfange mere af dine omgivelser. Indbygget Wi-Fi gør det muligt for dig nemt at dele, streame, styre og fjernovervåge dine værker, mens enestående lyd får dem til at lyde lige så godt, som de ser ud.

LEGRIA-mini-Angle

LEGRIA mini

  • 170° ultravidvinkelobjektiv
  • LCD-skærm, der kan vippes og drejes; indbygget fod
  • Stereomikrofon
  • Wi-Fi: nem deling

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170° ultravidvinkelobjektiv
  • LCD-skærm, der kan vippes og drejes; indbygget fod
  • Stor stereomikrofon; Lineær PCM
  • Wi-Fi: fjernovervågning og nem deling

Sæt dig selv i fokus

Vær stjernen i dine egne film. Du kan nemt tage billeder af dig selv fra alle vinkler og indfange mere af dine omgivelser ved hjælp af ultravidvinkelobjektivet og den innovative touchscreen, der kan vippes og drejes – hvis du vipper den udad, kan du endda se dig selv live på LCD-skærmen.

Med den unikke indbyggede fod behøver du ikke et stativ, og du kan nemt hælde dit LEGRIA for at føje forskellige perspektiver til dit værk.

Med LEGRIA mini-serien kan du også tage unikke stillbilleder, der har høj opløsning og lav støj, takket være Canons HS System. Med en 170° synsvinkel og muligheder for mere konventionelle nærbilleder og time-lapse-optagelser kan du udtrykke dig endnu mere.

Frame yourself
Broadcast yourself

Broadcast dig selv

Broadcast din kreativitet vidt omkring med indbygget Wi-Fi. Du kan uploade dine værker til sociale netværkssites som YouTube og Facebook, og endda se dit indhold trådløst på din mobile enhed eller et HDTV.

Ved hjælp af en smartphone eller tablet kan du fjernstyre dit LEGRIA og nyde godt af en lang række muligheder for live-streaming og -deling.

Med LEGRIA mini X kan du endda fjernovervåge, hvad der sker derhjemme, når du er væk.

Fantastisk lyd

Kreative film, der lyder lige så godt, som de ser ud.

Optag lyd i rendyrket cd-kvalitet med LEGRIA mini X, som har en stor stereomikrofon – med et stærkere signal med mindre støj og et bredere dynamikområde – ukomprimeret lineær PCM-optagelse og manuel kontrol.

LEGRIA mini har en stereomikrofon i høj kvalitet og Valg af audioscene til fremragende og enkel lydoptagelse – du skal blot vælge mellem 5 scener, så tilpasses lydindstillingerne automatisk for dig.

Immersive Audio