Arkiverede produkter

Tidligere modeller i denne produktserie.


HF S10

HF S10

LEGRIA HF S10 er et HD-videokamera, der sammensmelter professionelle billeder med fordelene ved dobbelt flash-hukommelse. Avancerede indstillinger gør det muligt at optage utroligt skarpe og detaljerede billeder.


HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 optager Full HD-video til SDHC-hukommelseskort, som er ideelle til deling. En række avancerede funktioner kombineres med en 8,0 MP-CMOS-sensor og DIGIC DV III, så du får enestående billedkvalitet.


HF S11

HF S11

Få kontrol med LEGRIA HF S11: et professionelt HD-videokamera, der kombinerer fantastisk detaljerede billeder med avancerede indstillinger og lagerkapacitet til mere end en hel dags optagelse.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25, der er designet til at matche videoentusiasters kreative passion, har et vidvinkelobjektiv, omfattende manuel betjening og fremragende lyd til imponerende HD-film.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Vores flagskib inden for videokameraer, LEGRIA HF G30, byder på optik, sensor og stabilisator med fornemme specifikationer samt Wi-Fi-tilslutning - alt samlet i et kompakt hus. Det er ideelt til entusiaster, der vil kombinere kreativitet med videoer i professionel kvalitet.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

Canons unikke HD-teknologier er indpakket i et kompakt, smart design - resultatet er LEGRIA HF M306, et videokamera med en billedkvalitet, der tager kegler, men stadig er lille nok til at tage med overalt.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Genoplev hvert eneste øjeblik i Full HD. Optag og følg fjerne detaljer med en stor 57x Advanced Zoom, og del trådløst med smartphones og tablets via FlashAir-kort.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Genoplev hvert eneste øjeblik i Full HD med dette kompakte videokamera. Optag og følg fjerne detaljer med en stor 57x Advanced Zoom, og del nemt med dem tæt på dig med indbygget Wi-Fi og NFC.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Indfang hver eneste deltalje på afstand. Få alle med på billedet. Dette kompakte videokamera giver sjov og frihed til hele familien. Genoplev hvert eneste øjeblik i Full HD, og del nemt med indbygget Wi-Fi og NFC.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Dette videokamera er sjovt og nemt at bruge med intuitiv touchscreenbetjening og er perfekt til at lave film af familien takket være de effektive teknologier, der sørger for bedst mulige optagelser.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Dette kompakte, brugervenlige videokamera med Wi-Fi og NFC leverer fremragende kvalitet takket være effektive teknologier, der automatisk giver dig de bedste optagelser. Perfekt til deling af familieøjeblikke.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Udvid mulighederne for iøjnefaldende videoer, du kan optage med et alsidigt 57x zoomobjektiv, med en vidvinkelkonverter og effektive teknologier, der får dem til at se godt ud. Wi-Fi og NFC sikrer nem deling.

spacer
					image

Arkiverede produkter

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
HV10
HV20
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Tilbage til:
Nuværende sortiment