Sæt dig selv i fokus

Forbered dig på at sætte dig selv i fokus. LEGRIA mini med Wi-Fi byder på en unik kombination af et ultravidvinkelobjektiv, en LCD-skærm, der kan vippes og drejes, og en indbygget fod, så du kan filme dig selv og være med i dine egne videoer.

LEGRIA mini Showcase

Se LEGRIA mini Showcase, som er en samling af de bedste eksempler på LEGRIA mini-videoer, der alle er optaget af medlemmer af LEGRIA-fællesskabet! Slå dine op med #LEGRIAmini.

Optag hele billedet

Sørg for at optage alle dine minder, passioner og interesser i al deres pragt. Ultravidvinkelobjektivet på LEGRIA mini betyder, at du aldrig behøver skære noget væk.

Sæt dig selv i fokus

Nu kan du blive showets stjerne. Den innovative LCD-skærm, der kan vippes og drejes, kan også klappes ud til siden eller bagud, så du kan se på skærmen, hvad du optager.

Bevar forbindelsen

Del dine kreationer med omverden ved at oprette forbindelse direkte til din smartphone eller tablet med indbygget Wi-Fi-funktionalitet. Udnyt fordelene ved en række deleindstillinger og muligheden for at styre kameraet via Android- og iOS-enheder.

Dæk alle vinkler

Få hele dit synsfelt med i din filmoptagelse. Den indbyggede fod i LEGRIA mini kan vippes op til maks. 60 grader, hvilket betyder, at du kan finde det perfekte perspektiv hver eneste gang.

Optag det, vend det, se det

Optag dine film den ene eller den anden vej eller på hovedet, så vil retningsregistreringsfunktionen automatisk vende optagelserne den rigtige vej. Med stor fleksibilitet i optagelsesvinkler er det perfekt til at gennemgå din teknik, så der er ikke flere undskyldninger.