Canon F-789SGA

F-789SGA

Gør komplicerede ligninger enklere med matematikregneren F-789SGA, der er spækket med avancerede funktioner og er delvis fremstillet af genbrugte Canon-materialer.

Fordele

  • Eksklusiv kapacitet
  • 605 avancerede funktioner
  • Forenkler komplicerede ligninger
  • To strømkilder: Solceller og udskifteligt batteri
  • Batterilevetid på fire år (under 300 lux-miljø og 1 times drift pr. dag)
  • Med hårdt etui

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon F-789SGA

Energibesparende effektivitet


F-789SGA indeholder en praktisk dobbelt strømkilde. Solenergi sikrer maksimal energibesparelse, og den ekstra batteristrøm betyder, at denne regnemaskine aldrig svigter dig uanset lysforholdene. Autosluk-funktion slukker regnemaskinen, når den ikke har været i brug eller er blevet trykket på i 7 minutter, hvilket sparer endnu mere energi. Regnemaskinens batteri kan desuden udskiftes for at forlænge levetiden, der typisk er fire år, i modsætning til visse regnemaskiner, der skal kasseres efter brug af et enkelt batteri.

Avanceret matematikregner


F-789SGA er den første avancerede matematikregner fra Canon, hvor du kan vælge lærebogsvisning. Den har 605 avancerede funktioner, inklusive 79 indbyggede konstanter og 172 funktioner til omregning af enheder. Det metalliske sølvfarvede dæksel og det tynde kabinet giver et professionelt udseende. LCD-displayet måler 60 x 25 mm. Ud over til studerende og elever er den også velegnet til lærere, ingeniører og andre fagpersoner.

Mange hukommelsesfunktioner


Yderligere funktioner inkluderer 19 hukommelser, op til 4x4 matrix-beregninger samt ligninger - det er en af de stærkeste specifikationer på markedet. Alle disse funktioner forenkler komplicerede beregninger.

Bæredygtigt design


F-789SGA matematikregneren er delvis fremstillet af genbrugsmaterialer fra Canon-produkter til øverste og nederste kabinetdel, batteridæksel og etui. Det giver bedst mulig udnyttelse af ressourcer og mindst muligt spild

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon F-789SGA, dets funktioner og hvad det kan.

F-789SGA Bedømmelser og anmeldelser