Strimmelregnere

Disse regnemaskiner har en hurtig og holdbar printenhed til tydelig strimmelprint i én eller to farver. Det ergonomiske tastatur og den store skærm gør dem sammen med bekvemmeligheden perfekte til krævende brug i travle kontorer. Deres hurtige printhastigheder sikrer høj ydeevne.

MP1211-LTSC

MP1211-LTSC

Drag fordel af fulde skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner med denne 12-cifrede lommeregner. Den har 2-farvet blækbåndsudskrivning, et stort 2-farvet display og en smart, sølvmetallisk finish.

P1-DTSC

P1-DTSC

Denne 12-cifrede lommeregner tilbyder ægte udskrivningsmobilitet til professionals med fulde skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner. Den er effektiv og elegant med en sølvmetallisk finish.

P23-DTSC

P23-DTSC

Få glæde af bærbar produktivitet med denne lommeregner med 12-cifret, 2-farvet udskrivning. Den tilbyder professionelle skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner - og har en smart, sølvmetallisk finish.

MP1411-LTSC

MP1411-LTSC

Denne hurtige, 14-cifrede, 2-farvede lommeregner med blækbåndsudskrivning tilbyder omfattende skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner. Den har et stort 2-farvet display og en smart, sølvmetallisk finish.

MP121-MG

MP121-MG

Denne strimmelregner med 12 cifre og 2-farvet print er fremstillet af genbrugsmaterialer og har en række professionelle funktioner, herunder tidsbesparende forretnings-, moms- og valutaomregningsfunktioner.