Canon P23-DTSC

P23-DTSC

Få glæde af bærbar produktivitet med denne lommeregner med 12-cifret, 2-farvet udskrivning. Den tilbyder professionelle skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner - og har en smart, sølvmetallisk finish.

Fordele

  • Bærbar lommeregner med 12-cifret, 2-farvet udskrivning
  • Tidsbesparende skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner
  • Ur- og kalenderfunktion
  • Stort LCD-display og stort tastatur
  • Får strøm fra både batteri og stikkontakt (adapter som tilbehør)
  • Lav batterispændingsindikator

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon P23-DTSC

Bærbar regnekraft


Få bærbar regnekraft, hvor du har lyst, med denne lommeregner med 12-cifret, 2-farvet blækvalsebåndsudskrivning. Den har en udskrivningshastighed på 2,3 linjer pr. sekund og 2-farvet udskrivning, så positive tal fremhæves tydeligt med mørkelilla og negative med rødt.

Skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktionerGør komplekse beregninger enkle, og sparer tid. Fastsæt skattesatsforskelle lynhurtigt takket være to praktiske skatteberegningstaster. Regn din fortjeneste ud automatisk med omkostnings-/salgsmargintaster uden behov for komplekse formler. Omregn også hurtigt og nemt lokal valuta til en anden valuta eller vice versa vha. valutaomregningstasterne.

Omfattende fleksibilitet'Command sign'-funktionen viser lommeregnerens status automatisk. Andre fordele omfatter en praktisk ur- og kalenderfunktion - samt konstante beregninger og taster til ændring af fortegn. Separate skydeafbrydervælgere til decimaltæller, afrundingstæller og punkttæller gør den overordnet funktionel at anvende.

Stort LCD-display og tastaturSelvom den er bærbar har P23-DTSC et overraskende stort, vinklet LCD-display, så tallene er lette at læse med et enkelt blik. Det store tastatur og de store, holdbare farvekodede taster sikrer hurtig og problemfri indstastning af tal.

Smart, sølvmetallisk finishDenne flotte lommeregner har en smart, sølvmetallisk finish. Effektiv og elegant som den er, er den ideel til brug på kontoret og ved arbejde i hjemmet - eller til brug på farten.

Praktisk batteristrøm og strømkildeP23-DTSC er batteridrevet - og har en 'auto-sluk'-funktion, hvis du vil spare på batteriets energi. En indikator for 'lav batteristand' sikrer pålidelig, uafbrudt brug. Lommeregneren kan også tilsluttes direkte til stikkontakten via vores AD-11 adapter (tilbehør).

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon P23-DTSC, dets funktioner og hvad det kan.

P23-DTSC Bedømmelser og anmeldelser