Canon P1-DTSC

P1-DTSC

Denne 12-cifrede lommeregner tilbyder ægte udskrivningsmobilitet til professionals med fulde skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner. Den er effektiv og elegant med en sølvmetallisk finish.

Fordele

  • Lommeregner med 12-cifret udskrivning
  • Tidsbesparende skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner
  • Tydeligt LCD-display og tastatur
  • Intern og ekstern lagring af papirruller
  • Får strøm fra både batteri og stikkontakt (adapter som tilbehør)
  • Lav batterispændingsindikator

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon P1-DTSC

Produktiv og kompakt printer


Opdag den perfekte løsning til travle professionelle, der har brug for beregninger af produktivitet på farten. Denne lommeregner med alle funktioner og 12-cifret blækvalseudskrivning kan nemt være i hånden og har en fast udskrivningshastighed på 2,0 linjer pr. sekund.

Skatte-, forretnings- og valutaomregningsfunktioner


Gør komplekse beregninger enkle, og sparer tid. Fastsæt skattesatsforskelle lynhurtigt takket være to praktiske skatteberegningstaster. Regn din fortjeneste ud automatisk med omkostnings-/salgsmargintaster uden behov for komplekse formler. Omregn også hurtigt og nemt lokal valuta til en anden valuta eller vice versa vha. valutaomregningstasterne.

Omfattende fleksibilitet


'Command sign'-funktionen viser lommeregnerens status automatisk. Andre fordele omfatter konstante beregninger og en 3-cifret kommamarkør - samt tast til ændring af fortegn, decimaltast, afrundingstast og procenttast.

Tydeligt LCD-display og tastatur


Til en lommeregner har P1-DTSC et overraskende stort, vinklet LCD-display, der gør tallene lette at læse med et enkelt blik. Det tydelige tastatur og de store, holdbare farvekodede taster sikrer hurtig og problemfri indstastning af tal.

Intern og ekstern lagring af papirruller


Ægte mobilitet - komplet med et indre og eksternt papirrullesystem - gør denne flotte lommeregner ideel til brug på rejsen og til alle dine forretningsrejser.

Praktisk batteristrøm og strømkilde


P1-DTSC er batteridrevet - og har en 'auto-sluk'-funktion, hvis du vil spare på batteriets energi. En indikator for 'lav batteristand' sikrer pålidelig, uafbrudt brug. Lommeregneren kan også tilsluttes direkte til stikkontakten via vores AD-11 adapter (tilbehør).

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon P1-DTSC, dets funktioner og hvad det kan.

P1-DTSC Bedømmelser og anmeldelser