Canon MP121-MG

MP121-MG

Denne strimmelregner med 12 cifre og 2-farvet print er fremstillet af genbrugsmaterialer og har en række professionelle funktioner, herunder tidsbesparende forretnings-, moms- og valutaomregningsfunktioner.

Fordele

  • Delvis fremstillet af genbrugsmaterialer fra Canon-produkter
  • Print i 2 farver, 2,3 linjer pr. sekund
  • Stort LCD-display og stort tastatur
  • Forretnings-, moms- og valutaomregningsfunktioner
  • Ur- og kalenderfunktion
  • Bruger strøm

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon MP121-MG

Bæredygtigt design


MP121-MG strimmelregneren er delvis fremstillet af genbrugsmateriale fra Canon-produkter for at fremme bæredygtig udnyttelse af begrænsede naturressourcer.

Produktiv 2-farvet print


Print med blækvalse i to farver sikrer, at positive tal vises klart i sort, mens negative tal vises i rødt. Printhastigheden er hele 2,3 linjer pr. sekund.

Stort LCD-display og rummeligt tastatur


Et stort opretstående vinklet LCD-display og store tegn gør tallene lette at læse. Det rummelige tastatur, der sikrer korrekte anslag, med store, holdbare farvekodede taster muliggør nem og stort set fejlfri indtastning af tal.

Professionelle forretningsberegninger


Gør komplekse beregninger enkle, og spar tid. Udregn din fortjeneste automatisk med omkostnings-/salgsmargintaster uden behov for komplekse formler. Beregn momsforskelle lynhurtigt med de to praktiske momsberegningstaster. Omregn også hurtigt og nemt lokal valuta til en anden valuta eller vice versa vha. valutaomregningstasterne.

En lang række funktioner


Hold styr på det hele med den praktiske ur- og kalenderfunktion til både display og print. Separate skydevælgere til decimaltæller, afrundingstæller, totalsumstæller og punkttæller gør den nem og overordnet funktionel at anvende. Andre fordele indbefatter non-add-, procenttillæg/rabat- og shift-taster.

Bruger strøm


MP121-MG-regnemaskinen kan sluttes til standard vekselstrømforsyninger. Den er fremstillet af genbrugsmaterialer og opfylder selv de strengeste kvalitetskrav, hvilket sikrer pålidelighed og holdbarhed.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon MP121-MG, dets funktioner og hvad det kan.

MP121-MG Bedømmelser og anmeldelser