Bordregnere

En lille kollektion med gennemtænkt og bæredygtigt design. Disse modeller, der er skabt til hjemmebrug og kontorer, er lette, har et buet design og stort vinklet LCD-display, så tallene let kan læses.

AS-8

AS-8

Denne kompakte og stilfulde lommeregner med et 8-cifret display har et smart buet design og et robust låg, der kan vippes opad og drejes 360 grader, hvilket gør AS-8 ideel til brug både på kontoret og på farten.

AS-120

AS-120

Denne mini-bordregnemaskine med 12 cifre har et buet design, der vil passe godt ind i ethvert kontormiljø. Den har desuden dobbelt strømfunktion, vinklet display og en flot mørkegrå finish.

AS-1200

AS-1200

Denne bordregnemaskine har et smart buet design og mange nyttige nøglefunktioner. Den har desuden dobbelt strømfunktion, vinklet display og en flot mørkegrå finish.

AS-2200

AS-2200

Denne bordregnemaskine med 12 cifre kombinerer et flot buet design med omfattende miljømæssige kvalifikationer – hvilket gør den perfekt til organisationer og enkeltpersoner.

AS-2400

AS-2400

Denne bordregnemaskine med 14 cifre kombinerer et flot buet design med omfattende miljømæssige kvalifikationer – hvilket gør den perfekt til organisationer og enkeltpersoner.