Canon X MARK II

X MARK II

Denne ultratynde soldrevne regnemaskine med 12 cifre til virksomheder står for praktisk funktionalitet, har et slankt aluminiumdesign og er miljøvenlig. Et praktisk virksomhedsredskab, der kombinerer stil og bæredygtighed.

Fordele

  • Elegant, slankt og holdbart design
  • Delvist fremstillet af genbrugte Canon-materialer
  • Drevet af solenergi - indeholder ikke batteri
  • Regnemaskine med 12 cifre til skrivebordet
  • Praktiske virksomhedsfunktioner (omkostning, salg, margin)
  • Rollover-funktion til hurtig indtastning

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon X MARK II

Sofistikeret, holdbart design


Den slanke og stilfulde X MARK II regnemaskine har en elegant, mat overflade med et elegant nedre kabinet i aluminium og kan fås i hvid eller sort. Det slanke, strømlinede kabinet er kompakt, robust og driftssikker, med lasergraveret print på tasterne. Alt i alt får du stil, driftsikkerhed og miljøansvarlighed.

Øger effektiviteten, sparer ressourcer


Denne smarte miniregnemaskine til skrivebordet med 12 cifre sætter nye standarder - med stil, effektivitet og ansvarlighed over for miljøet. Den har en stor og tydelig LCD-skærm, og visse af regnemaskinens dele er fremstillet af genbrugte materialer fra Canon . Det giver bedst mulig udnyttelse af ressourcer og mindst muligt spild og gør X MARK II til den regnemaskine, man vælger, hvis man sætter miljøet højt - hvad enten det er på kontoret eller derhjemme.

100 % drevet af solenergi - intet batteri, intet spild


Hvert år smides millioner af regnemaskiner væk, mange af dem med brugte batterier, der ikke kan udskiftes. X MARK II er helt drevet af solenergi og anvender naturlig, vedvarende energi. Den har slet intet batteri, så der er ikke noget skadeligt spild.

Praktiske funktioner til virksomheder


Regn din fortjeneste ud automatisk med separate omkostning-/salg-/margintaster uden behov for komplekse formler. Det er den nemmeste måde at forenkle komplekse beregninger på og dermed spare tid. Andre funktioner omfatter en hukommelse for totalsum (Grand Total memory) samt shift-, procent-, fortegnsskift- og kvadratrodstaster. Rollover-funktion gør det muligt at indtaste tal hurtigt, uden at tasterne blokeres.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon X MARK II, dets funktioner og hvad det kan.

12 - digits

12 - cifre

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Nogle dele er fremstillet af genbrugte Canon-materialer

X MARK II Bedømmelser og anmeldelser