Canon WS-1210T

WS-1210T

12-cifret bordregner med praktiske Tax-beregningsfunktioner og et justerbart LCD-display. IT-tastaturlayout, dobbelt strømforsyning og en professionel sort finish.

Fordele

  • Tax-funktion og en lang række andre funktioner
  • Justerbart LCD-display
  • IT-tastaturlayout
  • Dobbelt strømforsyning: batteri og solceller
  • Kompakt og let med et smart og professionelt udseende

Funktioner

Kig nærmere på Canon WS-1210T

Omfattende funktioner med bl.a. Tax-funktion til f.eks. momsregning


Den 12-cifrede WS-1210T-bordregner indeholder en lang række funktioner. Med tre taster til Tax-beregning er det hurtigt at foretage tax-beregninger, f.eks. momsregning. En omskifter gør det nemt at vælge decimalpunkt og afrunding. Grandtotal-hukommelsen akkumulerer automatisk totaler. Andre praktiske taster omfatter Mark-up, Fortegnsvender, Brøkvender og alle de andre almindelige funktioner, du kan forvente af en Canon regnemaskine.

Justerbart LCD-displayDet store og skarpe LCD-display minimerer genskin og reflekser. Juster displaypanelet for at få den optimale læsbarhed og komfort under alle lysforhold. Selv efter omfattende brug er tallene fortsat letlæselige.

Brugervenligt IT-tastaturlayoutCanons IT-tastaturlayout med rigelig plads mellem tasterne gør det til en leg at betjene maskinen. Konceptet er baseret på designet af computertastaturer, der sikrer stabil og præcis indtastning. Tastaturbufferen sikrer, at indtastningen kan foregå hurtigt, uden at tasterne blokerer hinanden. De store farvekodede og støbte knapper kan holde til omfattende daglig brug.

Praktisk dobbelt strømforsyningDen dobbelte strømforsyning fra batteri og solceller sikrer pålidelig brug, uanset sted og lysforhold.

Smart og professionelt udseendeDenne kompakte og lette, sorte regnemaskine har et smart og professionelt udseende. Den er designet, så den passer på dit skrivebord eller på en hylde.

Specifikationer

Få mere at vide om Canon WS-1210T, dets funktioner og hvad det kan.