Canon AS-1200

AS-1200

Denne bordregnemaskine har et smart buet design og mange nyttige nøglefunktioner. Den har desuden dobbelt strømfunktion, vinklet display og en flot mørkegrå finish.

Fordele

  • Bordregnemaskine med 12 cifre og buet design
  • Øvre og nedre kabinet af genbrugsmaterialer fra Canon
  • MU-, RV- og GT-funktioner
  • Afrundings- og decimalpunktsvælger
  • Dobbelt strømkilde (solceller og batteri)
  • Stort vinklet display

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon AS-1200

Stort vinklet LCD-display


Takket være det buede design har denne bordregnemaskine med 12 cifre et stort vinklet LCD-display, så du nemt og hurtigt kan læse alle tal under forskellige lysforhold. Det brugervenlige layout - med et tydeligt tastatur og store farvekodede taster - sikrer nem og fejlfri indtastning af tallene.

Bæredygtigt design


Denne model er ergonomisk korrekt designet og yderst miljøvenlig, hvilket er en vigtig overvejelse for alle organisationer og enkeltpersoner i vores dage. Nogle af plastikkomponenterne er fremstillet af genbrugte materialer fra andre Canon-produkter.

Energibesparende


Uanset lysforholdene svigter denne regnemaskine, der får strøm fra både solceller og batteri, dig aldrig. "Auto Power Off"-funktionen slukker for regnemaskinen, når den ikke har været i brug i ca. 7 minutter, for at spare på strømmen.

Nyttige funktioner


Gør udregningerne nemmere, og spar tid med den praktiske skydeknap, som gør det nemt at vælge decimalpunkt og afrunding. Blandt de øvrige funktioner kan nævnes MU (Mark up), RV (Reverse) og GT (Grand Total).

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon AS-1200, dets funktioner og hvad det kan.

AS-1200 Bedømmelser og anmeldelser