Canon AS-120

AS-120

Denne mini-bordregnemaskine med 12 cifre har et buet design, der vil passe godt ind i ethvert kontormiljø. Den har desuden dobbelt strømfunktion, vinklet display og en flot mørkegrå finish.

Fordele

  • Mini-bordregnemaskiner med 12 cifre
  • Professionelt look med buet design
  • Øvre og nedre kabinet af genbrugsmaterialer fra Canon
  • MU- (Mark up), RV- (Reverse) og GT- (Grand Total) funktioner
  • Dobbelt strømkilde (solceller og batteri)
  • Stort vinklet display

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon AS-120

Stort vinklet LCD-display


Takket være det buede design har denne bordregnemaskine med 12 cifre et stort vinklet LCD-display, så du nemt og hurtigt kan læse alle tal under forskellige lysforhold. Det brugervenlige layout - med et tydeligt tastatur og store farvekodede taster - sikrer nem og fejlfri indtastning af tallene.

Smart og professionel stil


Denne kompakte og lette mørkegrå bordregnemaskine har et smart og professionelt look. Den er designet til at passe fint på dit skrivebord eller en hylde.

Bæredygtigt design


Denne model er ergonomisk korrekt designet og yderst miljøvenlig, hvilket er en vigtig overvejelse for alle organisationer og enkeltpersoner i vores dage. Nogle af plastikkomponenterne er fremstillet af genbrugte materialer fra andre Canon-produkter.

Energibesparende


Uanset lysforholdene svigter denne regnemaskine, der får strøm fra både solceller og batteri, dig aldrig. "Auto Power Off"-funktionen slukker for regnemaskinen, når den ikke har været i brug i ca. 7 minutter, for at spare på strømmen.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon AS-120, dets funktioner og hvad det kan.

AS-120 Bedømmelser og anmeldelser