Canon-kikkerter med billedstabilisator
Fremragende kvalitet, konstruktion og ydeevne

Canon-kikkerter bringer dig tættere på i enestående kvalitet med et udvalg af forstørrelser, vejrbestandighed og bærbarhed. De tilbyder alle enestående optisk og konstruktionsmæssig kvalitet til en lang række anvendelsesmuligheder, og de indeholder alle Canons berømte optiske billedstabilisator, der kompenserer for kropsbevægelser og håndrystelser for at give en uovertruffen stabil og komfortabel.

Udvalget omfatter avancerede vandtætte og vejrbestandige kikkerter samt en række kompakte og bærbare modeller:

Kikkertbrug

Klik på en kikkert nedenfor for at få mere at vide om, hvordan Canons kikkerter er designet og bygget til at være ideelle ledsagere, uanset hvad du vil se nærmere på.

Nyd en superstabil visning

For at give en mere afslappet visningsoplevelse med nem identifikation og sporing af motiver indeholder alle kikkerter Canons optiske billedstabilisator (IS), som modvirker de rystelser, der opstår ved stor forstørrelse, og giver mulighed for superstabil håndholdt visning. Nogle modeller i udvalget understøtter panorering og korrigerer rystelser, selv hvis du følger motiver i bevægelse som f.eks. flyvende fugle.

Hurtig og præcis korrektion af en lang række rystelser og bevægelser

Ud over at korrigere håndrystelser kan billedstabilisatoren registrere og korrigere for mange andre typer af bevægelser, f.eks. de bevægelser, der opstår, når du bruger kikkerten i en bil eller på en båd i bevægelse. Den kan endda korrigere for den langsomme rystelse fra din vejrtrækning, mens du betragter motivet.

Stabilizer technology Play Video


Jævn panorering

Det er nemt at identificere, følge og holde øje med motiver i bevægelse, selv hvis de flyver, takket være understøttelsen af jævn panorering fra billedstabilisatoren, som korrigerer rystelser, også mens du flytter dig sammen med dit motiv. Ved at korrigere rystelserne kan du bevare en klar visning af motivet og mister det ikke af syne.

Timer Afspil video

Bekvem visning i længere tid med mindre belastning af øjnene

Ved effektivt at modvirke rystelser gør billedstabilisatoren det bekvemt at bruge kikkerten i længere tid med mindre belastning af øjnene. Med en stabil visning er det meget lettere at identificere motivet klart - motivets klarhed øges effektivt, og større forstørrelser bliver en praktisk mulighed for at komme så tæt som muligt på dit motiv.

Komfort

Kom tættere på med fremragende Canon-kvalitet

Alle kikkerter i vores udvalg indeholder Canons berømte optik og avancerede teknologi for at levere en uovertruffen visningsoplevelse, uanset hvilken forstørrelse du har brug for. For at opnå den absolut bedste opløsning med minimal optisk aberration, selv i svagt lys, har alle vores kikkerter feltudjævningselementer og Super Spectra-belægning, mens vores førsteklasses kikkerter har UD-linseelementer.

Skarphed fra kant til kant takket være Field Flattener-elementet

Nyd et smukt, klart synsfelt fra kant til kant takket være Canons Field Flattener-element, der fjerner den krumning af synsfeltet, som forringer billedkvaliteten langs kanterne. Alle Canons kikkerter indeholder et Field Flattener-element.

Til
præcision

Canon-præcision, optik med lav forvrængning

Canon har en fornem optisk arv, som afspejles i den berømte EF-objektivseries popularitet og særlige egenskaber. Kikkertserien indeholder mange af de samme teknologier og den samme designekspertise, som gør EF-objektivserien så unik. Et eksempel på dette kan ses i den avancerede 10x42L IS WP-kikkert, der er en del af den prestigefyldte L-serie, som er beregnet til objektiver, der overholder Canons højeste optiske standarder for skarphed fra kant til kant og nøjagtig farvegengivelse.

Super Spectra-belægninger til en levende visningsoplevelse

Oplev en levende visning med høj kontrast og nøjagtig farvebalance takket være Super Spectra-belægningen, som eliminerer uønskede interne refleksioner, der forårsager ghosting (billedtræk) og flare (overstråling).

Bylandskab med HDR

Reduceret kromatisk aberration med UD-linseelementer

De mest avancerede modeller, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW og 10x42L IS WP, har alle 1 eller 2 UD-glaslinseelementer (Ultra-low Dispersion), som reducerer kromatisk aberration (regnbuelignende forvrængning). Linseelementernes store diameter på 50 mm eller 42 mm og en stor udgangspupildiameter giver et lyst og relativt bredt synsfeltet, selv i svagt lys.

Bylandskab med HDR

Vandtætte og vejrbestandige kikkerter

Vores vandtætte og vejrbestandige kikkerter er udviklet til at modstå selv de mest barske udendørsforhold med en solid konstruktion og vejrbestandig forsegling, som lever op til JIS (Japanese Industrial Standards). De spænder fra den avancerede vandtætte 10x42L IS WP-kikkert (JIS 7), som indeholder optikken fra Canons L-serie, til modellerne 18x50 IS AW og 15x50 IS AW (JIS 4), som kombinerer høj forstørrelse og fremragende stabilitet.

Waterproof_activities

Ideel til en lang række udendørsaktiviteter

Vores robuste, vandtætte og vejrbestandige kikkerter er ideelle til en lang række ferskvands- eller maritime anvendelser som f.eks. sejlads eller fiskeri. Kig på stjerner fra land eller på vandet med vores vejrbestandige modeller med den højeste forstørrelse, eller vælg den bærbare 10x42L IS WP-kikkert til en førsteklasses oplevelse på fugleturen. Niveauet af vejrbestandighed og vandafvisning giver dig sikkerheden til at bruge dem under alle vejrforhold.

Robust

Robust konstruktion

De tre vejrbestandige modeller har et særligt let håndgribeligt greb til våde forhold og en robust gummibelægning, der kan modstå alle dine eventyr. Hele udvalget indeholder miljøvenlige blyfri komponenter og store, slidstærke gummibelægninger over alle linseelementsamlinger, som forbedrer stødsikkerheden.

Fremragende vejrbestandig forsegling

Vores vejrbestandige kikkerter tilbyder vejrbestandig forsegling efter den japanske industristandard (JIS) op til JIS4, som gør det muligt at bruge dem i regn eller sne og skylle dem under rindende vand for at fjerne mudder og snavs. Samtidig tilbyder vores fuldstændigt vandtætte kikkerter en vejrbestandig forsegling på op til JIS7, som gør dem i stand til at klare nedsænkning i vand på ned til 1 meters dybde i 5 minutter.

Weather_sealingt

Kompakte kikkerter, der er nemme at bære

Vores kompakte og bærbare kikkerter er designet til komfort og mobilitet, giver nem adgang til betjening af billedstabilisator og fokusering med fingerspidsen og tilbyder en høj opløsning med et udvalg af forstørrelser: fra den mellemstore 12x36 IS III-model til den ultrakompakte og lette 8x25-model, der giver dig den ultimative bærbarhed.

Weather_sealing

Ideel til rejser, arrangementer og tilskuersport

Vores kompakte og transportable kikkerter er de perfekte rejseledsagere og er ideelle til at have med i en lille taske og lige ved hånden, når du vil finde og identificere noget på afstand. Deres kompakte størrelse og høje ydeevne betyder, at du kan komme meget tættere på med en stabil visning ved sportsbegivenheder og koncerter.

Et udvalg af forstørrelser, der passer til dine behov

Canons udvalg af kikkerter tilbyder et udvalg af forstørrelser på mellem 8x og 18x, der passer til dine behov og gør det muligt at komme så tæt på dit motiv, som du har brug for. Hvilken forstørrelse du skal vælge, afhænger af din afstand til motivet og motivets størrelse. Hvis en kikkert har 10x forstørrelse, kan en genstand forstørres 10 gange. Det vil med andre ord sige, at noget, der er 100 meter væk, vil se ud som om, det kun er 10 meter væk, igennem kikkerten. Generelt er kikkerter med 10x eller 12x forstørrelse velegnede til at studere fugle og til sportsbegivenheder, mens de større 15x og 18x forstørrelser giver mulighed for ekstreme nærbilleder og for at kigge på stjerner. Vælg en side med et emneområde, så viser vi dig de modeller, der kan være interessante for dig.

0%

    Forstørrelsesniveau