banner_DrupaHeader_2000x750

Besøg Canon på drupa 2016

Det har aldrig før været mere spændende at være i printbranchen. Så kom og oplev en række innovative applikationer, som produceres og leveres ved hjælp af Canons nyeste end-to-end-løsninger på vores stand på drupa 2016, som finder sted fra den 31. maj til den 10. juni i Düsseldorf Messe i Tyskland.

Kom og se Canon i hal 8a på drupa 2016 (Messe Düsseldorf, 31. maj - 10. juni 2016).

Se, hvad der er muligt med Canon på drupa:

• Oplev løsninger i verdensklasse til produktionsprint, fra højtydende digitale farvepresser, over workflow- og cross media-software til digital finishing og storformatprint.

• Hør, hvordan vi hjælper firmaer som jeres med at strømline produktionen, forbedre effektiviteten og få bedre afkast af deres investeringer.

• Se live-produktion af en lang række printapplikationer, herunder personaliseret, multi-channel markedsføringskampagnemateriale, højkvalitets-fotobøger, bøger og magasiner i meget små oplag, reklameemballage, grafik til detailbranchen og dekorativt print.

• Lær mere om innovative forretningsmodeller, opdag nye applikationer, og afdæk de nyeste indtægtskilder.

Oplev, hvordan Canon hjælper sine kunder med at udnytte mulighederne med print fuldt ud

Få mere at vide om vores omfattende produktudvalg, der giver dig mulighed for at gøre brug af en række inspirerende applikationer, som vi tager med til showet.

Kan også ses på vores stand:

ProJet 5500X 3D-printer

imageStream 2400-produktionsprinter

ColorStream 3900 Z-produktionsprinter

subscribe section image

Gå ikke glip af seneste nyt fra printbranchen!

Tilmeld dig vores e-mailudgave eller printudgave af Think Digital nu, så holder vi dig orienteret med nyheder, indsigt og kundecases.

Tilmeld dig