P-215 - din uundværlige scanningspartner

Canons stilfulde imageFORMULA P-215 byder på effektiv batchscanning via USB til både Windows- og Mac-brugere på kontoret, på farten og derhjemme. Den er nem at bruge og ultrakompakt, så den nemt kan være i en computertaske, og du kan være produktiv hvor som helst.

• Fuldstændigt mobil. Den ultrakompakte, elegant designede P-215 kan bruges overalt. Den er perfekt til hjemmet eller kontoret, hvor der kun er lidt plads. Og den er lige så bekvem i en computertaske eller dokumentmappe for forretningsfolk på farten.

• Hurtig og praktisk. USB-strømforsyning betyder, at P-215 blot skal tilsluttes direkte til en bærbar computer - det er ikke nødvendigt at slæbe rundt på en klodset strømforsyning. Og med hastigheder på 15 sider pr. minut/30 ipm og dupleksscanning er den trods sit ultrakompakte design yderst produktiv.

• Effektiv batchscanning. En førende 20-arks dokumentfremfører gør det nemt at scanne bundter af dokumenter – fantastisk til salgskontrakter, forsikring, el- og vandregninger osv.

• Kortscanning. P-215 kan scanne id-plastikkort og prægede kort - fantastisk til forretningsfolk på farten, der har brug for at registrere dokumentation for kunders id-oplysninger.

• Tilslut og scan. Takket være den intuitive CaptureOnTouch Lite-software behøver du hverken installere software eller drivere: Du skal bare tilslutte og scanne.

• Til Windows og Mac. Effektive programmer til både Windows og Mac omfatter OCR-behandling, understøttelse af flere filformater, konverteringsværktøjer og praktisk visitkortsoftware. Hjælper dig med at være mere velorganiseret på kontoret, derhjemme eller på farten.

• Scan-til-cloud. Capture OnTouch gør det muligt at uploade dokumenter direkte til GoogleDocs, Evernote og SharePoint.

• Energieffektiv. Med USB-strømforsyning og et effektforbrug på kun 5 W er P-215 et miljøvenligt valg. Scanneren lever uden problemer op til ENERGY STAR-standarden for energieffektivitet og nedbringer dine elomkostninger.

• Software Development Kit. Udviklere kan bruge CaptureOnTouch plug-in-SDK'er til at udvikle brugertilpassede programmer, der kan køre direkte på eller sammen med P-215.


Picture_p215 video thumb

Oplev produktet                

 

 

spacer
					image