P-150 - stor mobilitet. Kompakt design

Få førsteklasses scanningsfunktionalitet i en enhed, der næsten ikke optager plads på dit skrivebord. Den lille og lette imageFORMULA -P150 kan snildt lægges i en dokumentmappe eller computertaske – perfekt for forretningsfolk på farten.

Ideel overalt
Den ultrakompakte, elegant designede og slanke P-150 kan bruges næsten overalt. Den er ideel til kontorer med begrænset plads og hjemmekontorer, og den passer fint i en computertaske eller dokumentmappe for forretningsfolk på farten.

Enkel "plug-n-scan".
Med den intuitive CaptureOnTouch Lite-software behøver du ikke installere ekstra software or drivere: Du skal blot tilslutte, og du kan begynde at scanne.

Giv produktiviteten et skub fremad
Den hurtige tosidede scanning af op til 15 sider pr. minut og den klasseførende, automatiske dokumentfremfører med plads til 20 ark til hurtig scanning af større mængder dokumenter gør, at P-150 hjælper dig med at nå mere.

Enkelt at få strøm via USB.
P-150 bruger kun strøm fra USB, så den er lettere og nemmere at have med rundt. Dokumenter kan hurtigt scannes fra stort alle steder – perfekt for sælgeren, der ofte er ude at køre.

Let og simpel scanning
CaptureOnTouch-softwaren kan betjenes med et enkelt tryk, når du bare skal overstå nogle rutinescanninger. Den cloud-baserede Evernote kan også installeres, så du hurtigt kan uploade information til nettet, som du så har adgang til alle steder fra.

Grønne kvalifikationer.
P-150 er det miljøvenlige valg: Den får strøm via USB, bruger kun 5 watt og lever op til ENERGY STAR- kravene.

Kompatibilitet på tværs af platforme
P-150 er kompatibel med Mac-systemer via den medfølgende Mac TWAIN-driver og CaptureOnTouch-software til Mac.


Picture_p150_video thumb

Oplev produktet   

       


                                                                         

spacer
					image